ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Τα εξειδικευμένα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ένα», μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, προσφέρουν στους σπουδαστές όλα τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζονται, για να ανταπεξέλθουν στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Με 32 χρόνια εμπειρίας και αφοσίωσης στην ποιοτική εκπαίδευση, το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΚΔΒΜ1, ανακοινώνει την έναρξη νέου εξειδικευμένου προγράμματος στις Εναλλακτικές Θεραπείες, την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα σπουδών έχει συνολική διάρκεια 166 ώρες και περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα.

Aναλυτικά, οι διδασκόμενες ενότητες είναι οι εξής:

• Φυσιολογία – Ανατομία (15 ώρες)
• Shiatsu (30 ώρες)
• Ρεφλεξολογία (21 ώρες)
• Αρωματοθεραπεία (4 ώρες)
• Λεμφικό Massage (14 ώρες)
• Relax Massage (24 ώρες)
• Massage Αποκατάστασης (18 ώρες)
• Thai Massage (40 ώρες)

Στόχος του προγράμματος, είναι η άρτια εξειδίκευση των σπουδαστών, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο σε άτομα με ανατομικά και παθολογικά προβλήματα, όσο και σε υγιείς πελάτες που επιθυμούν να αναζωογονηθούν και να χαλαρώσουν.

Το πρόγραμμα, απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της Φυσικοθεραπείας και της Αισθητικής, που ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους με νέες τεχνικές, σε εργαζόμενους σε ξενοδοχειακές μονάδες, σε απόφοιτους ΤΕΦΑΑ και σε απόφοιτους ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ/Λυκείου που θέλουν να σταδιοδρομήσουν στον συγκεκριμένο χώρο.

Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ένα», πάντα πρωτοπορεί και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των σπουδαστών αλλά και των πιο ενημερωμένων και εξειδικευμένων επαγγελματιών, κατανοώντας τις αλλαγές και τις νέες τάσεις που δημιουργούνται στην αγορά.

Ακόμη περιμένεις;

Δήλωσε το ενδιαφέρον σου εδώ:

http://www.iek-xini.edu.gr/keas-xini-thessalonikis

Πληροφορίες – Εγγραφές:

KEAΣ ΞΥΝΗ – Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τ.: 2310 552406
Εmail: [email protected] 
Website: www.keasxini.edu.gr

Για το δελτί τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , ,

Δείτε επίσης:

Επαγγελματική εξειδίκευση “Εναλλακτικές Θεραπείες & Spa Therapy” στην Θεσσαλονίκη από την ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ Επαγγελματική εξειδίκευση “Εναλλακτικές Θεραπείες & Spa Therapy” στην Θεσσαλονίκη από την ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ
Ένας μήνας γεμάτος επιλογές! Κατοχύρωσε σήμερα τη συμμετοχή σου στα νέα τμήματα των σεμιναρίων του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ & κάνε το χόμπι σου επάγγελμα! Ένας μήνας γεμάτος επιλογές! Κατοχύρωσε σήμερα τη συμμετοχή σου στα νέα τμήματα των σεμιναρίων του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ & κάνε το χόμπι σου επάγγελμα!
ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ: Tennis Coaching! Ταχύρυθμο εξειδικευμένο πρόγραμμα με την υπογραφή της Όλγας Καραγιάννη ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ: Tennis Coaching! Ταχύρυθμο εξειδικευμένο πρόγραμμα με την υπογραφή της Όλγας Καραγιάννη
ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης – Ενάρξεις εξειδικευμένων προγραμμάτων Απριλίου! ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης – Ενάρξεις εξειδικευμένων προγραμμάτων Απριλίου!

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube