Ο Τομέας Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ συμμετέχει στην έκθεση Beauty Macedonia: Καλοκαίρι 2014

Ο Τομέας Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ συμμετέχει στην έκθεση Beauty Macedonia: Καλοκαίρι 2014

Ο Τομέας Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, για ακόμα μια φορά θα συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση ελληνική ομορφιάς «Beauty Macedonia: Καλοκαίρι 2014». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 13 της Δ.Ε.Θ., στη Θεσσαλονίκη, από το Σάββατο 31 Μαΐου έως την Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014.

Στα εγκαίνια της έκθεση οι σπουδάστριες του Τομέα Αισθητικής και του Τομέα Κομμωτικής του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, υπό την καθοδήγηση των εμπειρότατων καθηγητών τους, θα παρουσιάσουν στο κοινό show ομορφιάς, με θέμα: «Τάσεις Pin up».

Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν  για τα προγράμματα σπουδών της Beauty Academy του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, καθώς και για τα εξειδικευμένα σεμινάρια που παρέχει ο Τομέας Ομορφιάς του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, αλλά και να εκμεταλλευτούν τα προνομιακά δίδακτρα που θα ισχύουν μόνο για τις ημέρες της έκθεσης.

Παράλληλα, σπουδαστές και απόφοιτοι του Προγράμματος Εκμάθησης Τατουάζ, του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ένα», θα πραγματοποιούν ζωντανή επίδειξη της τέχνης τους, κάνοντας τατουάζ σε τεχνητά δέρματα.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, με αυξημένη την αίσθηση της ευθύνης για υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, στηρίζει και συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις, που προσφέρουν στους σπουδαστές του εμπειρικές γνώσεις στον χώρο που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν.

Πληροφορίες: Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ.:2310 552406, [email protected]

www.iek-xini.edu.gr / www.keasxini.edu.gr /www.xinis.edu.gr

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , ,

Δείτε επίσης:

«Ελλάδα, Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης»,  η πρόταση-τομή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ  για διέξοδο από την οικονομική κρίση «Ελλάδα, Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης», η πρόταση-τομή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ για διέξοδο από την οικονομική κρίση
MEDITERRANEAN COLLEGE – Αυτή τη φορά εμπιστεύσου τον εαυτό σου! MEDITERRANEAN COLLEGE – Αυτή τη φορά εμπιστεύσου τον εαυτό σου!
Με σημείο αναφοράς τον άνθρωπο ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και ο Δήμος Ιωαννιτών προσφέρουν υποτροφίες και επιδοτήσεις σπουδών Με σημείο αναφοράς τον άνθρωπο ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και ο Δήμος Ιωαννιτών προσφέρουν υποτροφίες και επιδοτήσεις σπουδών
Οι Λαρισαίοι ενημερώθηκαν για τα προγράμματα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και κέρδισαν υποτροφίες Οι Λαρισαίοι ενημερώθηκαν για τα προγράμματα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και κέρδισαν υποτροφίες

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube