«Μια αγκαλιά πριν το σχολείο» για τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση ευαισθητοποίησης «Μια αγκαλιά πριν το σχολείο», που συνδιοργάνωσαν ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το Ράδιο Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στις νέες εγκαταστάσεις του Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη, στο ιστορικό κτίριο ΒΙΕΝΝΗ, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου από τις 9.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ. Στόχος της, ήταν η συλλογή σχολικών ειδών, τροφίμων και χαρτικών για τα παιδιά που διαμένουν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Η συλλογική δράση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του Ράδιο Θεσσαλονίκη, σε συνδυασμό με την μεγάλη προσφορά του κόσμου, έδωσαν στα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο τα απαραίτητα εφόδια για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και τη διαβίωση τους.

Ο τέως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κος Παναγιώτης Ψωμιάδης έδωσε το παρόν στην εκδήλωση δείχνοντας την αγάπη και την ευαισθησία του προς τα παιδιά. Παρέδωσε εγκυκλοπαίδειες και σχολικά είδη, μία χειρονομία που ενίσχυσε ιδιαίτερα το σκοπό της διοργάνωσης. Το Δήμο Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θεσσαλονίκης, κος Κωνσταντίνος Ζέρβας, συνδράμοντας στο φιλανθρωπικό έργο.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ για ακόμα μια φορά, στέκει αρωγός σε δράσεις ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης, αναδεικνύοντας το ευαίσθητο κοινωνικό προφίλ του.

Πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310552406, [email protected], http://www.xinis.edu.gr

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Εκδηλώσεις, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , , ,

Δείτε επίσης:

60 χρόνια Όμιλος ΞΥΝΗ – Συνεχίζουμε το μεγάλο ταξίδι μας στην κορυφή της ιδιωτικής εκπαίδευσης 60 χρόνια Όμιλος ΞΥΝΗ – Συνεχίζουμε το μεγάλο ταξίδι μας στην κορυφή της ιδιωτικής εκπαίδευσης
Μεγάλη Συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με το εξειδικευμένα Κέντρα Λόγου & Μάθησης Plasis World Μεγάλη Συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με το εξειδικευμένα Κέντρα Λόγου & Μάθησης Plasis World
Οι σπουδαστές του τομέα Ομορφιάς του Ε.Ο. ΞΥΝΗ συμμετείχαν στο 18ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης Οι σπουδαστές του τομέα Ομορφιάς του Ε.Ο. ΞΥΝΗ συμμετείχαν στο 18ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης
Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ – ΔΡΑΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ «Μια αγκαλιά πριν το σχολείο» Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ – ΔΡΑΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ «Μια αγκαλιά πριν το σχολείο»

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube