«Η αποφοίτηση των παιδιών του νηπιαγωγείου του Μικρού Μαέστρου»

Φέτος, όπως κάθε χρονιά, τα παιδιά του νηπιαγωγείου του Μικρού Μαέστρου, είπαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο «Αντίο Νηπιαγωγείο» με μια συγκινητική αποχαιρετιστήρια γιορτή, την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013. Η προσχολική ηλικία είναι η πιο τρυφερή περίοδος που βιώνουνε τα παιδιά και οι μνήμες που κρατάνε στις ψυχές τους, μοιάζει να μη μπορεί ούτε ο χρόνος να τις ξεθωριάσει. Αυτές τις μνήμες από τη φετινή σχολική χρονιά τα παιδιά τις μοιράστηκαν με γονείς και φίλους, αποδίδοντας απλόχερα την αγάπη τους σε όλους τους παρευρισκόμενους και τις δασκάλες τους με σφιχτές αγκαλιές και πολλά φιλιά! Η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν τα παιδιά πέταξαν ψηλά τα καπέλα τους, αποχαιρετώντας την προσχολική τους ηλικία. Μοιράστηκαν δωράκια σε παιδιά και εκπαιδευτικό προσωπικά και στη συνέχεια οι μικροί μας ήρωες έπαιξαν ανέμελα διάφορα παιχνίδια με το διασκεδαστή που είχε έρθει αποκλειστικά για αυτά στο Μικρό Μαέστρο, γεύτηκαν παγωτό και διάφορα εδέσματα από το μπουφέ που είχε στηθεί στο χώρο, φωτογραφήθηκαν με τις δασκάλες και διασκέδασαν μέχρι αργά μαζί με τους γονείς. Ήταν πραγματικά μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, που όλοι θα θυμόμαστε με αγάπη!

Η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό ευχαριστούν για άλλη μια φορά τους γονείς που στηρίζουν και εμπιστεύονται το έργο του Μικρού Μαέστρου. Ευχές για ένα ξένοιαστο καλοκαίρι σε όλους.

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , ,

Δείτε επίσης:

Αποφοίτηση ΣΤ΄ Δημοτικού του Ιδιωτικού Δημοτικού «ΔΕΛΑΣΑΛ» Αποφοίτηση ΣΤ΄ Δημοτικού του Ιδιωτικού Δημοτικού «ΔΕΛΑΣΑΛ»
Γιορτή Αποφοίτησης Νηπιαγωγείου «ΔΕΛΑΣΑΛ» – Το παραμύθι του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Νηπιαγωγείο «ΔΕΛΑΣΑΛ» Γιορτή Αποφοίτησης Νηπιαγωγείου «ΔΕΛΑΣΑΛ» – Το παραμύθι του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Νηπιαγωγείο «ΔΕΛΑΣΑΛ»
ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ
ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ 2016 ΤΗΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ «ΔΕΛΑΣΑΛ» ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ 2016 ΤΗΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ «ΔΕΛΑΣΑΛ»

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube