Ο Γιώργος Δώνης και o Γκέρμαν Τσιστιακόφ μιλάνε στους σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Δώνης  θα δώσει «συνέντευξη» στους σπουδαστές του τομέα Αθλητικής Δημοσιογραφίας σε εκδήλωση που διοργανώνουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Ο Γιώργος Δώνης θα απαντήσει σε ερωτήσεις των σπουδαστών για την ομάδα του ΠΑΟΚ, την πορεία του σε πρωτάθλημα και κύπελλο, τα επερχόμενα Play Οffs, αλλά και γενικότερα για την καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον στρατηγικό σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γκέρμαν Τσιστιακόφ, τον επικεφαλής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώτη Παναγιωτά, τον εκ των υπευθύνων επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκο Κυριάκο, και τον στενό συνεργάτη του Γιώργου Δώνη Μάκη Αγγελίνα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Απριλίου και ώρα 13:00, στην αίθουσα διαλέξεων ΔΙ.Κ.Ε.Π. (Διαβαλκανικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Πολιτισμού), του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ (Κτίριο Βιέννη, Εγνατία 2-4, Θεσσαλονίκη).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της γενικότερης συνεργασίας που εγκαινιάστηκε από τον Σεπτέμβριο του 2012, ανάμεσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και ακαδημαϊκός υπεύθυνος του τομέα Αθλητικής Δημοσιογραφίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Κωνσταντίνος Χήτας.

Πληροφορίες:

2310552406, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

[email protected]www.iek-xini.edu.gr

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , ,

Δείτε επίσης:

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ  «Ήξερα πως θα έβγαζαν το θέμα της εξαφάνισης» Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ «Ήξερα πως θα έβγαζαν το θέμα της εξαφάνισης»
Πρωτάθλημα φέτος στην Αθλητική Δημοσιογραφία του Ομίλου ΞΥΝΗ Πρωτάθλημα φέτος στην Αθλητική Δημοσιογραφία του Ομίλου ΞΥΝΗ
«BELIEVE.»: Η νέα διαφημιστική καμπάνια των ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. Απλά… ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ! «BELIEVE.»: Η νέα διαφημιστική καμπάνια των ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. Απλά… ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ!
«Believe.» – Σπουδές Υγείας στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ «Believe.» – Σπουδές Υγείας στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube