Γίνε Επαγγελματίας των Social Media με Διεθνή Πιστοποίηση από τον Staregister!

Ποια είναι τα “μυστικά” των Social Media?

Τι γνώσεις πρέπει να έχει ο σημερινός Επαγγελματίας των Social Media?

Πως μπορεί να αποδείξει τις δεξιότητές του;

Σε αυτά τα 3 βασικά ερωτήματα δίνει απάντηση το Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Social Media Pro που διοργανώνουν οι 3sixty.com και τo  I.I.E.K. ΔΕΛΤΑ. Ένα σεμινάριο από Επαγγελματίες για όσους είναι ήδη ή θέλουν να γίνουν Επαγγελματίες των Social Media με Διεθνώς Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση.

To σεμινάριο έχει διάρκεια 18 ώρες και μετά την επιτυχή παρακολούθησή του ο Επαγγελματίας δίνει εξετάσεις για την απόκτηση της Διεθνούς Πιστοποίησης Social Media Professional από τον Οργανισμό Πιστοποίησης Επαγγελματιών Staregister με έδρα το Σικάγο των ΗΠΑ. Τις εξετάσεις διενεργεί ο Staregister.

ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:

Δευτέρα 15 Απριλίου, 18.00-22.00

Παρασκευή 19 Απριλίου, 18.00-22.0

Σάββατο 20 Απριλίου, 10.00-18.00

Δευτέρα 22 Απριλίου, 18.00-21.00 (1 ώρα εξετάσεις)

Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας και αποδείξτε Διεθνώς τις ικανότητές σας!

Ειδικές τιμές για ανέργους – φοιτητές!

Πληροφορίες – Εγγραφές:  Παναγιώτα Κλάδη. Τηλ. +30 2310226328, [email protected], www.socialmediapro.gr

Υποστηρικτές : Kariera.gr, Biscotto.gr, MyCampus.gr,  City Press, Free Sunday

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , , ,

Δείτε επίσης:

Mediterranean College – Social Media Pro – Advanced Level – Απόκτησε τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ  Διεθνή Πιστοποίηση Επαγγελματία στα Social Media! Mediterranean College – Social Media Pro – Advanced Level – Απόκτησε τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ Διεθνή Πιστοποίηση Επαγγελματία στα Social Media!
Απόκτησε Διεθνή Πιστοποίηση στον πιο περιζήτητο κλάδο της Ελληνικής αγοράς εργασίας, με την αξιοπιστία του Mediterranean Professional Studies Απόκτησε Διεθνή Πιστοποίηση στον πιο περιζήτητο κλάδο της Ελληνικής αγοράς εργασίας, με την αξιοπιστία του Mediterranean Professional Studies
Δωρεάν σεμινάριο:  #Success…Όταν τα Social Media δουλεύουν για εσένα! Δωρεάν σεμινάριο: #Success…Όταν τα Social Media δουλεύουν για εσένα!
Απόκτησε Διεθνή Πιστοποίηση σε Δίκτυα & Ασφάλεια σε μια από τις μεγαλύτερες  Ακαδημίες Cisco στην Ελλάδα, με την αξιοπιστία του Mediterranean Professional Studies Απόκτησε Διεθνή Πιστοποίηση σε Δίκτυα & Ασφάλεια σε μια από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες Cisco στην Ελλάδα, με την αξιοπιστία του Mediterranean Professional Studies

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube