Ξεκίνησε το πρόγραμμα Ανοιχτών Διαλέξεων στο MBS College – Κολλέγιο Κρήτης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε Ανοιχτή Διάλεξη με θέμα την “Επιρροή που ασκεί η οικονομική κρίση στην Εκπαιδευτική Διαδικασία, στους μαθητές και στην οικογένεια”, που οργάνωσε το MBS College – Κολλέγιο Κρήτης σε συνεργασία με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΓΑΛΗΝΑΚΗ, ΓΑΛΗΝΑΚΗ ΜΠΑΡΝΙΑ και ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2012, στις εγκαταστάσεις του στη Θέρισο στο Ηράκλειο. Εισηγήτρια ήταν η Δρ. Γεωργία Κτιστάκη, καθηγήτρια Ψυχολογίας του MBS College – Κολλεγίου Κρήτης με πολυετή διδακτική και ερευνητική εμπειρία.

Η Διάλεξη έγινε στα πλαίσια του προγράμματος εκδηλώσεων που έχει σχεδιάσει για φέτος MBS College – Κολλέγιο Κρήτης για τους μελλοντικούς ενδιαφερόμενους φοιτητές, τους γονείς τους και άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες. Με την συγκεκριμένη διάλεξη, δόθηκε η ευκαιρία στους γονείς των μαθητών των συγκεκριμένων Κέντρων Ξένων Γλωσσών να γνωρίσουν τις πραγματικές διαστάσεις της κρίσης σε σχέση με την εκπαίδευση των παιδιών τους και να δεχτούν συμβουλές από έναν ειδικευμένο επαγγελματία ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται σαν αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης.Η Διάλεξη έγινε στα πλαίσια του προγράμματος εκδηλώσεων που έχει σχεδιάσει για φέτος MBS College – Κολλέγιο Κρήτης για τους μελλοντικούς ενδιαφερόμενους φοιτητές, τους γονείς τους και άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες. Με την συγκεκριμένη διάλεξη, δόθηκε η ευκαιρία στους γονείς των μαθητών των συγκεκριμένων Κέντρων Ξένων Γλωσσών να γνωρίσουν τις πραγματικές διαστάσεις της κρίσης σε σχέση με την εκπαίδευση των παιδιών τους και να δεχτούν συμβουλές από έναν ειδικευμένο επαγγελματία ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται σαν αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης.

Η ομιλία διήρκησε περίπου δύο ώρες, διεξήχθη σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα,  και τελείωσε με συνοδεία καφέ, βουτημάτων και πιο χαλαρής συζήτησης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κολεγίου.

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , ,

Δείτε επίσης:

Αλλαγή Διακριτικού Τίτλου MBS College Αλλαγή Διακριτικού Τίτλου MBS College
To MBS Κολλέγιο Κρήτης στην ετήσια έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων του British Council To MBS Κολλέγιο Κρήτης στην ετήσια έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων του British Council
Γίνε Επαγγελματίας των Social Media με Διεθνή Πιστοποίηση από τον Staregister! Γίνε Επαγγελματίας των Social Media με Διεθνή Πιστοποίηση από τον Staregister!
Επίσκεψη φοιτητών Business του MBS Κολλεγίου Κρήτης στο κέντρο διανομής των Σ/Μ Αριάδνη Επίσκεψη φοιτητών Business του MBS Κολλεγίου Κρήτης στο κέντρο διανομής των Σ/Μ Αριάδνη

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube