Ενάρξεις Νέων Προγραμμάτων από το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ

Νέες Ενάρξεις για προγράμματα σπουδών ανακοινώνει το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας. Μέσα στο Νοέμβριο ο τομέας Ομορφιάς του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ θα πραγματοποιήσει εξειδικευμένα προγράμματα μακιγιάζ, εναλλακτικών θεραπειών και τατουάζ.

Συγκεκριμένα, στις 2 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί η έναρξη του προγράμματος Εναλλακτικών Θεραπειών, με διάρκεια 126 ώρες, που περιλαμβάνει τις ενότητες ρεφλεξολογία, αρωματοθεραπεία, shiatsu, χαλαρωτικό, μασάζ-αποκατάστασης, ανατομία-φυσιολογία.

Στις 3 Νοεμβρίου ξεκινά το πρόγραμμα εκμάθησης Τατουάζ-Δερματοστιξίας. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 102 ώρες, και περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εφαρμογή στις τεχνικές 3D, Tribal, Only Black, Black & Grey,Japanese, Modern Arts, Realism, Portraits.

Στις 7 Νοεμβρίου ξεκινά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Make Up Artist Specialist, με διάρκεια 150 ώρες, και το οποίο περιλαμβάνει Νυφικό Μακιγιάζ, Μακιγιάζ Θεάτρου, Μακιγιάζ Φωτογράφισης, Μακιγιάζ Μόδας.

Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε αποφοίτους Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου που επιθυμούν επαγγελματική κατάρτιση, καθώς και σε αποφοίτους ΙΕΚ, ΤΕΙ και εργαζόμενους για επαγγελματική εξειδίκευση.

Τα παραπάνω προγράμματα πραγματοποιούνται σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, με εισηγητές εξειδικευμένους επαγγελματίες. Το πτυχίο που παρέχει το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ είναι πλήρως αναγνωρισμένο από την αγορά εργασίας.

Πληροφορίες – Εγγραφές

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Βαλαωρίτου 9, τηλ. 2310552406

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , ,

Δείτε επίσης:

«BELIEVE.»: Η νέα διαφημιστική καμπάνια των ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. Απλά… ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ! «BELIEVE.»: Η νέα διαφημιστική καμπάνια των ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. Απλά… ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ!
60 χρόνια Όμιλος ΞΥΝΗ – Συνεχίζουμε το μεγάλο ταξίδι μας στην κορυφή της ιδιωτικής εκπαίδευσης 60 χρόνια Όμιλος ΞΥΝΗ – Συνεχίζουμε το μεγάλο ταξίδι μας στην κορυφή της ιδιωτικής εκπαίδευσης
«Believe.» – Σπουδές Υγείας στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ «Believe.» – Σπουδές Υγείας στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ
«BELIEVE.» -Σπουδές Παιδαγωγικών στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ «BELIEVE.» -Σπουδές Παιδαγωγικών στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube