10η αποφοίτηση MBS COLLEGE – NOTTINGHAM TRENT UNIVERSITY

Το MBS COLLEGE διοργανώνει το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 την 10η αποφοίτηση σπουδαστών.

Θα ήταν χαρά μας να παραβρεθείτε στη 10η αποφοίτηση του MBS College, που θα πραγματοποιηθεί στο Κινηματοθέατρο Αστόρια, στο Ηράκλειο Κρήτης.

###

Λίγα λόγια για το MBS COLLEGE

Η αξία και το κύρος του MBS College αποδεικνύεται από την συνεργασία του με ένα από τα καλύτερα κρατικά Βρετανικά πανεπιστήμια, το Nottingham Trent University, το οποίο και διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των σπουδών που σας προσφέρει.

Φοιτώντας στο MBS College αποκτάτε το Πανεπιστημιακό πτυχίο που θα αποκτούσατε αν φοιτούσατε στα Βρετανικά πανεπιστήμια με τα οποία συνεργάζεται, με την μόνη διαφορά ότι τα μαθήματα γίνονται στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το πτυχίο που αποκτάτε από το MBS College είναι Αναγνωρισμένο και Ισότιμο με το πτυχίο των Ελληνικών ΑΕΙ (Προεδρικό Διάταγμα 38/2010 ΦΕΚ 78 τεύχος Α΄). Επιπλέον είναι Διεθνές και Αναγνωρίσιμο στην Παγκόσμια Αγορά Εργασίας.

Η σχέση εμπιστοσύνης του MBS College με την αγορά εργασίας διασφαλίζει την άμεση και ομαλή μετάβασή σας στον εργασιακό χώρο.

Η κοινωνική καταξίωση του πτυχίου που παίρνετε φοιτώντας στο MBS College είναι αποτέλεσμα της υπεραξίας της γνώσης που σας παρέχει.

Τα αντικείμενα σπουδών είναι σύγχρονα, ενδιαφέροντα, σε άμεση σχέση με την αγορά εργασίας.

Η ορθή χρηματοοικονομική φιλοσοφία του MBS College δημιουργεί ένα άριστο εσωτερικό περιβάλλον το οποίο εισπράττεται και από τους συνεργάτες αλλά και από εσάς.

Η μακροχρόνια εμπειρία στον εκπαιδευτικό χώρο εξασφαλίζει την ομαλή, απρόσκοπτη και αναπτυξιακή πορεία του MBS College και σας δημιουργεί σιγουριά και εμπιστοσύνη.

Φοιτώντας στο MBS College κερδίζετε τουλάχιστον ένα χρόνο, γιατί οι σπουδές διαρκούν τρία χρόνια όπως σε όλα τα Δημόσια Βρετανικά Πανεπιστήμια.

Εδώ, εξασφαλίζετε υψηλό επίπεδο Πανεπιστημιακής Μόρφωσης, σπουδάζοντας σε ολιγομελή τμήματα, με μια πολυμελή ομάδα Καθηγητών που σας βοηθούν και συνεργάζονται μαζί σας καθημερινά, σε ένα πολιτισμένο περιβάλλον με άριστη υλικοτεχνική υποδομή.

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Εκδηλώσεις Tags: , ,

Δείτε επίσης:

Αποφοίτηση ΣΤ΄ Δημοτικού του Ιδιωτικού Δημοτικού «ΔΕΛΑΣΑΛ» Αποφοίτηση ΣΤ΄ Δημοτικού του Ιδιωτικού Δημοτικού «ΔΕΛΑΣΑΛ»
ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ 2016 ΤΗΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ «ΔΕΛΑΣΑΛ» ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ 2016 ΤΗΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ «ΔΕΛΑΣΑΛ»
Αποφοίτηση Στ” τάξης Ιδιωτικού Δημοτικού «ΔΕΛΑΣΑΛ» Αποφοίτηση Στ” τάξης Ιδιωτικού Δημοτικού «ΔΕΛΑΣΑΛ»
Ολοκληρώθηκε η 36η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College Θεσσαλονίκης Ολοκληρώθηκε η 36η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College Θεσσαλονίκης

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube