Το Σεπτέμβριο, η ομορφιά προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ, στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά!

Για ολόκληρο το μήνα Σεπτέμβριο, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 5-8 το απόγευμα, ο Τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες ομορφιάς και στιγμές χαλάρωσης, παρέχοντας ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα! Πιο συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις BEAUTY του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου, θα πραγματοποιούνται δωρεάν ραντεβού για περιποίηση προσώπου, μαλλιών, άκρων, αλλά και υπηρεσίες επαγγελματικού μακιγιάζ.

Στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις μας, που βρίσκονται επί της Βασ. Γεωργίου Α3 στο κέντρο του Πειραιά, έχουμε συγκεντρώσει όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς, σε ένα μοναδικό περιβάλλον, στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενης που επιθυμεί να τις απολαύσει, κλείνοντας ένα ραντεβού στα τηλ. 210- 4129644 και 210- 4120313.

Οι άριστα καταρτισμένες καθηγήτριες του Τομέα Beauty του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, καθώς και οι τελειόφοιτες όλων των ειδικοτήτων του τομέα, θα είναι εκεί για να σας ξεναγήσουν στο σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο χώρο μας, να σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης, αλλά και να σας δώσουν όλες τις τελευταίες συμβουλές στο χώρο της ομορφιάς.

*Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2012 και τις μοναδικές προσφορές που ισχύουν, επισκεφθείτε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στις εγκαταστάσεις των ΙΕΚ ΞΥΝΗ:

  • Αθήνα: Πατησίων 31, τηλέφωνο 210 -5279500
  • Πειραιάς: Φίλωνος 39, τηλέφωνο 210 41 20714
  • Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 και Αχιλλέως 33, τηλέφωνο 210 9640117
  • Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλέφωνο 2310 552406

Ή επισκεφθείτε μας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: www.iekxini.edu.gr  και στο fb: www.facebook.com/iekxini

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , , , ,

Δείτε επίσης:

De Stijl Varosi Studies – Κέντρα Διά Βίου Μάθησης De Stijl Varosi Studies – Κέντρα Διά Βίου Μάθησης
«BELIEVE.»: Η νέα διαφημιστική καμπάνια των ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. Απλά… ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ! «BELIEVE.»: Η νέα διαφημιστική καμπάνια των ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. Απλά… ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ!
«Believe.» – Σπουδές Υγείας στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ «Believe.» – Σπουδές Υγείας στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ
«BELIEVE.» -Σπουδές Παιδαγωγικών στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ «BELIEVE.» -Σπουδές Παιδαγωγικών στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube