Εγκαινιάστηκαν οι νέες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360Ο στην Καλαμάτα

Σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Καλαμάτα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στο κτήριο επί της οδού Λακωνικής 152, προσελκύοντας το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, των τοπικών εκπροσώπων αλλά και των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Την παρουσίαση των εγκαινίων ανέλαβε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και κάλεσε στο βήμα για σύντομους χαιρετισμούς τη Γενική Διευθύντρια της ΔΕΛΤΑ 360 κυρία Όλγα Κριτσιμά και τον Δήμαρχο Καλαμάτας κύριο Παναγιώτη Νίκα!

Τον καθιερωμένο αγιασμό, τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας, αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΛΤΑ 360Ο κύριος ΓιάννηςΚαρανταλής, με τη σύζυγό του, κυρία Νίκη Καρανταλή και τη Γενική Διευθύντρια του Ομίλου κυρία Όλγα Κριτσιμά.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, αποτέλεσε η παρουσίαση του φαντασμαγορικού FashionShow από το FashionAcademyτης ΔΕΛΤΑ 360Ο Ιωαννίνων & Πάτρας, ενώ ακολούθησε ένα happeningΑργεντίνικουtangoαπό τη maestro Μαρία Μαστοροπούλου και το δάσκαλο χορού Δημήτρη Σαρδέλη.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κλήρωση των δώρων, τα οποία ήταν: τρεις (3) ετήσιες υποτροφίες σπουδών, ένα (1) iPhoneκαι ένα (1) iPadοι νικητές των οποίων ήταν οι:

  • Αλεξάνδρα – Ελένη Τόλια
  • Νικόλαος Τσουράπας
  • Ελβίρα Ντερβίσι
  • Μιχάλης Φιλανδριανός
  • Ανδρέας Λυμπερόπουλος

Η βραδιά έκλεισε με live DJ setτην DJYiotaNezi, η οποία ξεσήκωσετους παρευρισκόμενους!

Γιορτάζοντας την έναρξη των δραστηριοτήτων του στην πόλη της Καλαμάτας, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προσφέρει στους 100 πρώτους που θα κάνουν κράτηση θέσης στα τμήματα του, τη δυνατότητα να σπουδάσουν δωρεάν μια δεύτερη ειδικότητα της επιλογής τους!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ, με εμπειρία από το 1971 και δομές σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα και Καλαμάτα, προσφέρει προγράμματα σπουδών που οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας, ενώ δίνεται δυνατότητα απόκτησης του Διεθνούς Τίτλου Πιστοποίησης LRN, που μεγιστοποιεί την αξία των σπουδών και τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

Από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά θα λειτουργήσουν 12 τομείς σπουδών που περιλαμβάνουν: Γαστρονομία, Τουρισμό, Τεχνικά Επαγγέλματα, Μόδα & Ομορφιά, Υγεία & Αθλητισμό, Πληροφορική / Ηλεκτρονικά, Οικονομία & Διοίκηση, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Παιδαγωγικά, ΜΜΕ & Ήχο, PerformingArts και Αγροτική Κατάρτιση.

Υποστηρικτές:

ΖύθοςΜάμος // Tango Impro // Model Media Promotion MMP

ΧορηγοίΕπικοινωνίας:

ΜεσόγειοςΤηλεόραση // MessiniaWebTV // Kanali 20 88,6 FM // SKAIΑρκαδίας 102,8 FM // MessiniaRadio // Best 103,9 // Αστέρας 100,1 FM // NotosRadio 94,9 FM // CityFM 103,8 // Δίαυλος 99,2 // NotosPress //

Περισσότερες πληροφορίες για τη ΔΕΛΤΑ 360 μπορείτε να βρείτε:

T: 27210 20140 // U: iekdelta360.gr

Facebook: IEK DELTA Official Facebook Page // Instagram: iekdelta

YouTube: ΙΕΚΔΕΛΤΑ 360 // Email: [email protected]

 

1. Η παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη

2. Η παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη με τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα

3. Η Γενική Διευθύντρια της ΔΕΛΤΑ 360 κα Όλγα Κριτσιμά

4. Η Γενική Διευθύντρια της ΔΕΛΤΑ 360 κα Όλγα Κριτσιμά με την παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη

5. Ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας, αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς

6. Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΔΕΛΤΑ 360 κ. Γιάννης Καρανταλής με τη σύζυγο του κα Νίκη Καρανταλή και τη Γενική Διευθύντρια της ΔΕΛΤΑ 360 κα Όλγα Κριτσιμά

7. Η παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη

8. Οι σπουδαστές – δημιουργοί του fashionshow με την Κατερίνα Στικούδη

9. Οι χορευτές tango Μαρία Μαστοροπούλου και Δημήτρης Σαρδέλης

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου Tags: , , , ,

Δείτε επίσης:

“Student For a Day” με απόλυτη επιτυχία από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο “Student For a Day” με απόλυτη επιτυχία από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο
Ανοιχτή Ημέρα Ενημέρωσης από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ανοιχτή Ημέρα Ενημέρωσης από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ
«Θεσσαλονίκη: Γεύσεις από την Ανατολή ως τη Δύση» Το 1ο Συνέδριο Γαστρονομίας από το  ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ! «Θεσσαλονίκη: Γεύσεις από την Ανατολή ως τη Δύση» Το 1ο Συνέδριο Γαστρονομίας από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube