«Η Ελληνίδα παιδαγωγός Μαρία Κουκλατζίδου ανάμεσα στους 27 καλύτερους δασκάλους στον κόσμο!»

 

1. Η εκπαιδευτικός Μαρία Κουκλατζίδου, η οποία απέσπασε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό LegoEducationTeacherAward 2018 Greece ανάμεσα στους LotteNørregaard Andersen & Ethan Danahy.

Για πρώτη φορά φέτος η Ελλάδα, μέσω της Εταιρίας Eduk8, έλαβε μέρος στο  Παγκόσμιο Συνέδριο  της LEGO Education  και στο διαγωνισμό LEGO EducationTeacherAward 2018,που διοργανώθηκε  σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Tufts  της Βοστώνης.

Στο συνέδριο  όπου συμμετείχαν 27 χώρες όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την  Ελλάδα εκπροσώπησε  η νικήτρια του διαγωνισμού, εκπαιδευτικός,  κα. Κουκλατζίδου Μαρία, η οποία κατάφερε να βρεθεί στη θέση του νικητή της χώρας μας με το πολύ δημιουργικό της Project, το TALOS.

Η εκπαιδευτικός Μαρία Κουκλατζίδου, η οποία απέσπασε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό LegoEducationTeacherAward 2018 Greece, συμμετείχε στο παγκόσμιο συνέδριο της LegoEducation και στο συνέδριο STEM για την εκπαίδευση που οργάνωσε το πανεπιστήμιο Tufts στη Βοστώνη των Η.Π.Α. Κατά τη διάρκειά τους η Μαρία Κουκλατζίδου παρακολούθησε πλήθος ομιλιών και εργαστηρίων στοχευμένων στη ρομποτική και την αξιοποίησή της στην εκπαίδευση.

Τα στελέχη της  Eduk8  δηλώνουν  περήφανοι για την εκπροσώπηση της χώρας  μας  και  συγχαίρουν τη νικήτρια!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Eduk8  προσκαλεί, προτρέπει και στηρίζει όλους τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό LegoTeacherAwardGreece του 2019, να δηλώσουν συμμετοχή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση του LEGO TeacherAwardGreece καθώς και όλους τους συμμετέχοντες με τις υπέροχες ιδέες και Project που παρουσίασαν. Η επιλογή του νικητή αποτέλεσε μία δύσκολη διαδικασία καθώς όλες οι συμμετοχές ήταν αξιόλογες και αρκετά πρωτοποριακές. Αρωγούς στη διαδικασία ανάδειξης του νικητή είχαμε τον κύριο Νικόλαο Φαχαντίδη επίκουρο καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και εμπνευστή της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και τον κο Πρόδρομο Μαρκόπουλο επίσημο πιστοποιημένο εκπαιδευτή της LEGO EducationAcademy για την Ελλάδα και Κύπρο.

Για περισσότερες Πληροφορίες:

https://www.eduk8.gr/el/lego-education-teacher-award.html

Eduk8

[email protected],   2316011012

2.  LEGO EducationTeacherAward 2018,που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Tufts  της Βοστώνης

3. Εργαστήρια με στόχο την ρομποτική & την αξιοποίησή της στην εκπαίδευση.

4. Εκπρόσωποι 27 χωρών που συμμετείχαν στο συνέδριο.

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου Tags: , , , , ,

Δείτε επίσης:

LEGO Education Teacher Award! LEGO Education Teacher Award!
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Παγκόσμιο Πρόγραμμα της LEGO Education Academy Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Παγκόσμιο Πρόγραμμα της LEGO Education Academy

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube