«Αθλητισμός για όλους» στο Τουρνουά Παραολυμπιακού Αθλήματος Boccia του ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΠΕΙΡΑΙΑ, στις Ημέρες Θάλασσας 2018

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΙΕΚ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΝΙΚΟ ΠΑΝΑΝΟ.

 

Ξεχωρίζοντας για άλλη μια φορά για την κοινωνική του ευαισθησία ως εκπαιδευτικός φορέας, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά πέρασε με επιτυχία το μήνυμα «Αθλητισμός για όλους», διοργανώνοντας Τουρνουά Παρα-Ολυμπιακού Αθλήματος Boccia και βραβεύοντας τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη Boccia, Νίκο Πανανό!

Συγκεκριμένα, την ξεχωριστή αυτή δράση, που ήταν και η μοναδική διοργάνωση για ΑΜΕΑ στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας, πραγματοποίησε ο Τομέας Εργοθεραπείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ενώ το τιμητικό βραβείο στον Χρυσό μας ΠαραολυμπιονίκηBoccia παρέδωσε η Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης και Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά, κα. Σταυρούλα Αντωνάκου.

Στο τουρνουά, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Παναγιώτης Σαλπέας», συμμετείχαν:

ο Τομέας Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το 2ο Σχολείο Ειδικής Αγωγής Πειραιά «Άνοιξη», το Ίδρυμα «Μαρία Κόκκορη» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο Σύλλογος Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Εν πλω» Γλυφάδας, καθώς και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων Με Νοητική Υστέρηση «ΕΥΡΥΝΟΜΗ».

Κάνε κι εσύ σήμερα την ΑΛΦΑ επιλογή για σπουδές Εργοθεραπείας και σπουδές Προπονητικής στο κορυφαίο ΙΕΚ της χώρας μας, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου 2018:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • http://www.iekalfa.gr/

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου Tags: , , , , ,

Δείτε επίσης:

Οι σπουδαστές Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ γράφουν για τον «Ηλεκτρονικό Δημοσιογράφο του Μέλλοντος» Οι σπουδαστές Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ γράφουν για τον «Ηλεκτρονικό Δημοσιογράφο του Μέλλοντος»
Τα μεγαλύτερα ονόματα του Αθλητισμού εισηγητές στα σεμινάρια Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Τα μεγαλύτερα ονόματα του Αθλητισμού εισηγητές στα σεμινάρια Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Tα «αστέρια» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ έλαμψαν στο Daya Wonderland Penarrubia στην καλύτερη Έκθεση Σπουδαστών που έγινε ποτέ! Tα «αστέρια» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ έλαμψαν στο Daya Wonderland Penarrubia στην καλύτερη Έκθεση Σπουδαστών που έγινε ποτέ!
Ο Τομέας Υποκριτικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης «αποθεώθηκε» από το θεατρόφιλο κοινό της πόλης. Ο Τομέας Υποκριτικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης «αποθεώθηκε» από το θεατρόφιλο κοινό της πόλης.

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube