Αθλητισμός & Εκπαίδευση: Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης σήκωσε το Κύπελλο στα «Βίκος Street Relays 2018»

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΟ RUNNING TEAM ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ -ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ 4 ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΕΚ  ΣΤΟ 4Χ2.500μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, πιστό στην ανάδειξη και ενίσχυση του δίπολου «Αθλητισμός & Εκπαίδευση», έδωσε δυναμικό «παρών» για 2η συνεχή χρονιά στα «Βίκος Street Relays -Θεσσαλονίκη 2018».

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης συμμετείχαν μαζικά στον εν λόγω αγώνα σκυταλοδρομίας εθελοντικού και κοινωνικού χαρακτήρα, κατακτώντας μάλιστα το Κύπελλο του πολυπληθέστερου Running Team της διοργάνωσης, με 150 συμμετοχές!

Τα «Βίκος Street Relays» είναι μία νέα, πρωτοποριακή σειρά σκυταλοδρομιών, που απευθύνεται σε όλον τον κόσμο, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης, και όπου για πρώτη φορά ταυτίζονται και συνυπάρχουν αρμονικά ο αγωνιστικός και ο μαζικός αθλητισμός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι σπουδάστριες του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Τανακάκη, Πεντέρη, Πασχαγιαννίδου και Καραγιαννοπούλου ανέβηκαν στο βάθρο, αποσπώντας μετάλλια στην κατηγορία 4x2500μ των γυναικών.

Σημαντική πτυχή της διοργάνωσης είναι και ο φιλανθρωπικός της χαρακτήρας, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία της Θεσσαλονίκης.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν τη μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού και του Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη, όπως είναι πάντα κοντά σε όλες τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι αποτελεί την ΑΛΦΑ Επιλογή στις προτιμήσεις των νέων για σπουδές Αθλητισμού – είτε πρόκειται για σπουδές Φυσικοθεραπείας και σπουδές Προπονητικής, ή για σπουδές Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Διαιτολογίας.

 

Πληροφορίες για τα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης:

Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310552406

http://www.iekalfa.gr

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου Tags: , , , ,

Δείτε επίσης:

Ο Τομέας Υποκριτικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης «αποθεώθηκε» από το θεατρόφιλο κοινό της πόλης. Ο Τομέας Υποκριτικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης «αποθεώθηκε» από το θεατρόφιλο κοινό της πόλης.
ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ: θεατρική παράσταση με δωρεάν είσοδο από το Τμήμα Υποκριτικής Θεάτρου και Κινηματογράφου του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ: θεατρική παράσταση με δωρεάν είσοδο από το Τμήμα Υποκριτικής Θεάτρου και Κινηματογράφου του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης
10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL: Η σκυτάλη στην Εβδομάδα Αθλητισμού σε ΙΕΚ ΑΛΦΑ και MEDITERRANEAN COLLEGE με 10 δωρεάν σεμινάρια! 10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL: Η σκυτάλη στην Εβδομάδα Αθλητισμού σε ΙΕΚ ΑΛΦΑ και MEDITERRANEAN COLLEGE με 10 δωρεάν σεμινάρια!
Χρυσό βραβείο για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στον κορυφαίο θεσμό «EDUCATION LEADERS AWARDS 2018»! Χρυσό βραβείο για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στον κορυφαίο θεσμό «EDUCATION LEADERS AWARDS 2018»!

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube