Η υποψήφια για το Νόμπελ Eκπαιδευτικών & Oραματίστρια του «i love dyslexia» στο Mediterranean College!

Ομιλία στο πλαίσιο του Education Festival 2018

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, 18.00-19.30

Εξασφάλισε τη συμμετοχή σου: https://bit.ly/2JMJ77t

Η γυναίκα που συμπεριλήφθηκε στους 50 καλύτερους εκπαιδευτικούς του κόσμου, συναγωνιζόμενη 8.000 υποψηφίους από 147 χώρες, θα παραθέσει την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, 18.00-19.30, Ομιλία με θέμα: «Αποτελεσματική διδακτική της ξένης γλώσσας σε μαθητές με ή χωρίς ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες: Εκπαιδευτική Νευροεπιστήμη για τον 21ο αιώνα και το καινοτόμο online Εργαλείο 3Dlexia MindMaps (3DMs)». Η κα. Αγγελική Παππά θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στο κέντρο της Αθήνας, επίσημη προσκεκλημένη της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του 1ου Ιδιωτικού Κολλεγίου της Ελλάδας.

Στα περιεχόμενα της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Education Festival 2018, εντάσσονται ο Νους, ο Εγκέφαλος, η Εκπαίδευση και οι Ξένες Γλώσσες: 4 άξονες, που τις τελευταίες 2 δεκαετίες, μέσω της έρευνας, μας δίνουν νέες πληροφορίες για το πώς ο εγκέφαλος μαθαίνει. Θα παρουσιαστούν ερευνητικά δεδομένα σχετικά με τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις στη λειτουργία του εγκεφάλου και πώς αυτές επηρεάζουν τη μάθηση σε μαθητές με ή χωρίς ειδικές μαθησιακές ανάγκες. Έμφαση θα δοθεί στη διδακτική της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας σε μαθητές με ή χωρίς δυσλεξία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, με πρακτική εφαρμογή στο καινοτόμο και πρωτοπόρο στο είδος του εκπαιδευτικό εργαλείο 3Dlexia MindMap (3DMs) για τη διδακτική της ξένης γλώσσας και την καλλιέργεια των νοητικών δεξιοτήτων όλων των μαθητών.

Η κυρία Παππά είναι καθηγήτρια  και ειδική παιδαγωγός, Πρoέδρος του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού 3DlexiaCosmos, Ιδρύτρια & Διευθύνουσα Σύμβουλος του «i love dyslexia» (ILD), του πρώτου διεθνούς εξειδικευμένου χώρου ολιστικής διδακτικής των Αγγλικών για μαθητές με δυσλεξία και μαθησιακές ιδιαιτερότητες. Έχει υπάρξει υποψήφια για το Global Teacher Prize (γνωστό κι ως ΝΟΜΠΕΛ των Εκπαιδευτικών), ενώ πρόσφατα πρόσθεσε στη συλλογή της το βραβείο Κοινωνικού Αντίκτυπου των UK Alumni Awards 2018 του Βρετανικού Συμβουλίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το Education Festival, η αγαπημένη εκπαιδευτική συνήθεια της νεολαίας που αποτελεί θεσμό στα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά δρώμενα, συνεχίζει για 10η χρονιά, πιο δυναμικά από ποτέ, προσφέροντας λόγω του φετινού επετειακού της χαρακτήρα, την απόλυτη εκπαιδευτική εμπειρία, που ξεδιπλώνεται σε 140 σεμινάρια εξειδίκευσης και 17 εβδομάδες εκπαίδευσης, από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.

Εξασφάλισε ΤΩΡΑ την πρόσβασή σου στα 140 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια εξειδίκευσης του 10ου EDUCATION FESTIVAL, αποκτώντας το Vip Pass ΕΔΩ και δημιούργησε ισχυρό βιογραφικό!

 

Mediterranean College

Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4,  ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708

www.medcollege.edu.gr,   [email protected]

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου Tags: , , ,

Δείτε επίσης:

10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL by IEK ΑΛΦΑ &MEDITERRANEAN COLLEGE– Το φετινό φεστιβάλ «στόχευσε στο φεγγάρι» και κέρδισε τις εντυπώσεις! 10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL by IEK ΑΛΦΑ &MEDITERRANEAN COLLEGE– Το φετινό φεστιβάλ «στόχευσε στο φεγγάρι» και κέρδισε τις εντυπώσεις!
10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL: Η σκυτάλη στην Εβδομάδα Αθλητισμού σε ΙΕΚ ΑΛΦΑ και MEDITERRANEAN COLLEGE με 10 δωρεάν σεμινάρια! 10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL: Η σκυτάλη στην Εβδομάδα Αθλητισμού σε ΙΕΚ ΑΛΦΑ και MEDITERRANEAN COLLEGE με 10 δωρεάν σεμινάρια!
10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL: Έρχεται η Εβδομάδα Υγείας σε ΙΕΚ ΑΛΦΑ και MEDITERRANEAN COLLEGE με 13 δωρεάν σεμινάρια που δεν πρέπει να χάσεις! 10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL: Έρχεται η Εβδομάδα Υγείας σε ΙΕΚ ΑΛΦΑ και MEDITERRANEAN COLLEGE με 13 δωρεάν σεμινάρια που δεν πρέπει να χάσεις!
MEDITERRANEAN COLLEGE – 6ο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ  – ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ MEDITERRANEAN COLLEGE – 6ο ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ – ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube