Μια παράσταση για καλό σκοπό από τη Θεατρική Ομάδα του Mediterranean College!

Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Φοιτητών (MC-Students’Union) του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, ανεβάζει την Θεατρική Παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» (ένα έργο του Δημήτρη Ψαθά), την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στις 19.00, στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου (3ης Σεπτεμβρίου & Αγ. Δημητρίου).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Εβδομάδας Εθελοντισμού που εφαρμόζει το 1ο Ιδιωτικό Κολλέγιο της Ελλάδας και τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν στο Παιδικό Χωριό Φιλύρου και στη στήριξη του έργου του Ολυμπιακού Μουσείου.

Για δηλώσεις συμμετοχής καθώς και περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, παρακαλούμε απευθυνθείτε:

Θεσσαλονίκη: Γραφείο Φοιτητικών Θεμάτων (Student Affairs Office):
τηλ. 2310-287779 – Επιλογή 5

 

Mediterranean College

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4,  ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708

Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600

www.medcollege.edu.gr,   [email protected]

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου Tags: , ,

Δείτε επίσης:

10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL by IEK ΑΛΦΑ &MEDITERRANEAN COLLEGE– Το φετινό φεστιβάλ «στόχευσε στο φεγγάρι» και κέρδισε τις εντυπώσεις! 10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL by IEK ΑΛΦΑ &MEDITERRANEAN COLLEGE– Το φετινό φεστιβάλ «στόχευσε στο φεγγάρι» και κέρδισε τις εντυπώσεις!
ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ: θεατρική παράσταση με δωρεάν είσοδο από το Τμήμα Υποκριτικής Θεάτρου και Κινηματογράφου του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ: θεατρική παράσταση με δωρεάν είσοδο από το Τμήμα Υποκριτικής Θεάτρου και Κινηματογράφου του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης
10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL: Η σκυτάλη στην Εβδομάδα Αθλητισμού σε ΙΕΚ ΑΛΦΑ και MEDITERRANEAN COLLEGE με 10 δωρεάν σεμινάρια! 10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL: Η σκυτάλη στην Εβδομάδα Αθλητισμού σε ΙΕΚ ΑΛΦΑ και MEDITERRANEAN COLLEGE με 10 δωρεάν σεμινάρια!
10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL: Έρχεται η Εβδομάδα Υγείας σε ΙΕΚ ΑΛΦΑ και MEDITERRANEAN COLLEGE με 13 δωρεάν σεμινάρια που δεν πρέπει να χάσεις! 10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL: Έρχεται η Εβδομάδα Υγείας σε ΙΕΚ ΑΛΦΑ και MEDITERRANEAN COLLEGE με 13 δωρεάν σεμινάρια που δεν πρέπει να χάσεις!

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube