10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL: Μια έκπληξη από τα χέρια της «Master Chef» Νικολέτας Ταβουλάρη στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ -ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ

Μπήκε στο «Master Chef», γιατί ήθελε να αποδείξει τι αξίζει… Η 23χρονη Νικολέτα Ταβουλάρη, σπουδάστρια στην ειδικότητα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Chef)» στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, εντυπωσίασε με τις επιδόσεις της στο γνωστό ριάλιτι Μαγειρικής και έρχεται να παρουσιάσει «μια έκπληξη από τα χεράκια της», στο πλαίσιο δωρεάν σεμιναρίου Επισιτισμού του EDUCATION FESTIVAL 2018, την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 18.00.

Είσαι σπουδαστής/απόφοιτος σχολής Μαγειρικής και Επισιτισμού; Νέος επαγγελματίας; Είτε ανήκεις στην εκπαιδευτική οικογένεια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και του Mediterranean College, είτε όχι, μην χάσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις αυτό το μοναδικό σεμινάριο Μαγειρικής, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Πειραιά, Φίλωνος 39!

Πώς; Απόκτησε το VIP PASS εδώ και εξασφάλισε την πρόσβαση σου στο δωρεάν σεμινάριο Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά και σε ακόμα 140 δωρεάν σεμινάρια στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, Πειραιά, Γλυφάδας και Θεσσαλονίκης ή στο Mediterranean College Aθήνας και Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του EDUCATION FESTIVAL 2018, που «κλείνει» φέτος 10 χρόνια!

Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή και ενίσχυσε το βιογραφικό σου!

 

Γιατί η Δύναμη της Γνώσης δεν έχει σύνορα.

Γιατί η Εκπαίδευση δεν πρέπει να είναι προνόμιο για λίγους.

Γιατί το ταξίδι της δωρεάν Εκπαίδευσης ξεκίνησε και συνεχίζεται ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

 

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕDUCATION FESTIVAL.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου Tags: , , ,

Δείτε επίσης:

10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL by IEK ΑΛΦΑ &MEDITERRANEAN COLLEGE– Το φετινό φεστιβάλ «στόχευσε στο φεγγάρι» και κέρδισε τις εντυπώσεις! 10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL by IEK ΑΛΦΑ &MEDITERRANEAN COLLEGE– Το φετινό φεστιβάλ «στόχευσε στο φεγγάρι» και κέρδισε τις εντυπώσεις!
Tα «αστέρια» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ έλαμψαν στο Daya Wonderland Penarrubia στην καλύτερη Έκθεση Σπουδαστών που έγινε ποτέ! Tα «αστέρια» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ έλαμψαν στο Daya Wonderland Penarrubia στην καλύτερη Έκθεση Σπουδαστών που έγινε ποτέ!
«Αθλητισμός για όλους» στο Τουρνουά Παραολυμπιακού Αθλήματος Boccia του ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΠΕΙΡΑΙΑ, στις Ημέρες Θάλασσας 2018 «Αθλητισμός για όλους» στο Τουρνουά Παραολυμπιακού Αθλήματος Boccia του ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΠΕΙΡΑΙΑ, στις Ημέρες Θάλασσας 2018
10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL: Η σκυτάλη στην Εβδομάδα Αθλητισμού σε ΙΕΚ ΑΛΦΑ και MEDITERRANEAN COLLEGE με 10 δωρεάν σεμινάρια! 10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL: Η σκυτάλη στην Εβδομάδα Αθλητισμού σε ΙΕΚ ΑΛΦΑ και MEDITERRANEAN COLLEGE με 10 δωρεάν σεμινάρια!

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube