Τα μυστικά για το ιδανικό βιογραφικό από το Speak και τη Lead Compass

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Speak σε συνεργασία με την εταιρεία καριέρας και προσωπικής ανάπτυξης  Lead Compass, διοργανώνουν  την Παρασκευή 2 Μαρτίου και ώρα 19:00 σεμινάριο με θέμα «Τα Μυστικά για το Ιδανικό Βιογραφικό».  Το workshop θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Speak, Τσιμισκή 80, 3ος όροφος.

Το βιογραφικό σημείωμα είναι η πρώτη επαφή που αποκτά ο υποψήφιος εργοδότης με εμάς, ωστόσο κάποια συχνά λάθη που κάνουμε στη δομή του μάς στερούν την ευκαιρία να προχωρήσουμε στο στάδιο της συνέντευξης, ώστε να διεκδικήσουμε τη θέση που επιθυμούμε.

Οι σύμβουλοι  καριέρας και προσωπικής ανάπτυξης της Lead Compass, θα παρουσιάσουν όλα τα βήματα για τη δημιουργία ενός βιογραφικού που ξεχωρίζει. Στο τέλος του workshop οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν πώς:

  • να προσαρμόζουν το βιογραφικό ανάλογα με τη θέση εργασίας που τους ενδιαφέρει
  • να προωθούν αποτελεσματικά τον εαυτό τους με βάση τις εμπειρίες που έχουν
  • να παρουσιάζουν με επιτυχία το περιεχόμενο με ποιοτικά και ποσοτικά δεδομένα

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 2 ωρών και οι συμμετέχοντες μπορούν να φέρουν μαζί τους το βιογραφικό σημείωμα που χρησιμοποιούν, ώστε να λάβουν άμεσα feedback και συμβουλές. Η συμμετοχή στο σεμινάριο εξασφαλίζει έκπτωση στα online μαθήματα και τα πρότυπα βιογραφικού σημειώματος της Lead Compass για ένα έτος.

Κόστος:
ΔΩΡΕΑΝ για σπουδαστές και αποφοίτους του Speak

10€  Γενική Συμμετοχή

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ

Δείτε το facebook event εδώ

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου Tags: , ,

Δείτε επίσης:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ SIELE ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ SPEAK ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ SIELE ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ SPEAK
ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ – Σπουδές στο εξωτερικό – Ποιο πτυχίο να διαλέξω; ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ – Σπουδές στο εξωτερικό – Ποιο πτυχίο να διαλέξω;
Εβδομάδα Γλωσσών στα SPEAK Εβδομάδα Γλωσσών στα SPEAK
Εκδήλωση – Σεμινάριο Εξετάσεων στην Αραβική Γλώσσα Εκδήλωση – Σεμινάριο Εξετάσεων στην Αραβική Γλώσσα

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube