Το 1ο Thessaloniki Event Marketing Meetup φέρνει κοντά επαγγελματίες από τον κλάδο των Events

Η πρώτη συνάντηση του “Thessaloniki Event Marketing Meetup” είναι αφιερωμένη στα μουσικά φεστιβάλ με προσκεκλημένο ομιλητή τον Γιάννη “Nox1” Ευσταθίου, Managing Director @ Street Mode Festival,και θα λάβει χώρα την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, στις 19.00, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει Networking Session με την ευγενική χορηγία της Πρότυπης Μικροζυθοποιίας Θεσσαλονίκης “SKNIPA- SALONIKIA BEER.

To Street Mode είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ μουσικής, τέχνης και σπορ που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, από το 2009. Είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Βόρεια Ελλάδα, με πάνω από 40.000 επισκέπτες, σε ένα πολυήμερο πρόγραμμα που περιλαμβάνει συναυλίες σε 5 παράλληλες σκηνές, μουσικούς διαγωνισμούς και street δραστηριότητες.

Θεματικές ενότητες:

• Η εξέλιξη του Street Mode Festival από το 2009 έως σήμερα
• Καλές πρακτικές event marketing
• Ρόλος των παράλληλων events στην ενδυνάμωση του brand ενός μουσικού φεστιβάλ
• Οι οργανωτικές προκλήσεις
• Χορηγίες και συνεργασίες

Το Thessaloniki Event Marketing Meetup είναι μια νέα πρωτοβουλία που φέρνει κοντά δημιουργικά μυαλά που αγαπάνε το Event Marketing, το Event Management και τη Διοργάνωση Εκδηλώσεων. Κάθε μήνα συναντιόμαστε με σκοπό να μοιραστούμε ιστορίες επιτυχίας (αλλά και αποτυχίας), να γνωριστούμε μεταξύ μας και να μάθουμε από τις εμπειρίες των άλλων. Σε κάθε Meetup θα διαλέγουμε μια διαφορετική θεματική και καταξιωμένοι επαγγελματίες θα παρουσιάζουν τις ιδέες και τα μαθήματα που έχουν πάρει, πάντα με χαλαρή και παρεΐστικη διάθεση!

Thessaloniki Event Marketing Meetup:
https://www.meetup.com/Thessaloniki-Event-Marketing-Meetup/

Δωρεάν κράτηση θέσης:

https://www.eventbrite.com/e/thessaloniki-event-marketing-meetup-1-to-case-street-mode-festival-tickets-42639205010

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης,

Βαλαωρίτου 9, 2310 552 406, www.iekalfa.gr

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου Tags: , , , , ,

Δείτε επίσης:

Χρυσό βραβείο για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στον κορυφαίο θεσμό «EDUCATION LEADERS AWARDS 2018»! Χρυσό βραβείο για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στον κορυφαίο θεσμό «EDUCATION LEADERS AWARDS 2018»!
Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Διαιτολογίας & Workshop σε συνεργασία με τα Join Juice Bars Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Διαιτολογίας & Workshop σε συνεργασία με τα Join Juice Bars
Σπουδαία διάκριση στο 7ο Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης Σπουδαία διάκριση στο 7ο Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης
Δωρεάν Σεμινάριο Υποκριτικής με θέμα «Προσεγγίζοντας έναν ρόλο στο Θέατρο και στον Κινηματογράφο» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης Δωρεάν Σεμινάριο Υποκριτικής με θέμα «Προσεγγίζοντας έναν ρόλο στο Θέατρο και στον Κινηματογράφο» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube