Ημέρα Καριέρας Τουρισμού 2018 από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Το Job Center του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνει Ημέρα Καριέρας αφιερωμένη στον Τουρισμό, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, 10.00 με 18.00, στο Capsis Hotel Thessaloniki.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης λαμβάνοντας υπόψιν τον άρτιο προγραμματισμό των τουριστικών επιχειρήσεων στη στελέχωσή τους για τη νέα σεζόν, διεξάγει φέτος την Ημέρα Καριέρας στην αρχή του χρόνου συμβάλλοντας πιο άμεσα και αποτελεσματικά στην επαγγελματική απορρόφηση των σπουδαστών του. Ο Θεσμός των Ημερών Καριέρας προσφέρει στους αποφοίτους και σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης την πολύτιμη ευκαιρία να έρθουν σε διαπροσωπική επικοινωνία με ξενοδοχειακές μονάδες- κολοσσούς στον Τομέα του Τουρισμού στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι σπουδαστές των τομέων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν μία σειρά συνεντεύξεων σε βραβευμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ενεργά στον τουρισμό και κατέχουν μακροχρόνια εμπειρία όπως και ισχυρό branding, με στόχο φυσικά είτε την ολοκλήρωση μίας ποιοτικής πρακτικής άσκησης, είτε την άμεση επαγγελματική απασχόληση για την ερχόμενη σεζόν. Ειδικότερα, η Ημέρα Καριέρας αφορά τις εξής ειδικότητες:

(Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

(Τουριστικά Γραφεία)

Το Job Center του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης φροντίζει για την παροχή πληθώρας ευκαιριών στους απόφοιτους και σπουδαστές του. Η συνεργασία με απαιτητικές επιχειρήσεις εξασφαλίζει τόσο την απόκτηση εμπειρίας όσο και γνώσεων στους σπουδαστές, ενώ παράλληλα αποδεικνύει ότι η εκπαιδευτική ποιότητα και το υπόβαθρο κατάρτισης των σπουδαστών ανταποκρίνεται επάξια τις ανάγκες τις αγοράς, καθιστώντας τους πρώτους στις προτιμήσεις των Τουριστικών Μονάδων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης:

Βαλαωρίτου 9, 2310 552 406,

www.iekalfa.gr

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου Tags: , , ,

Δείτε επίσης:

Οι σπουδαστές Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ γράφουν για τον «Ηλεκτρονικό Δημοσιογράφο του Μέλλοντος» Οι σπουδαστές Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ γράφουν για τον «Ηλεκτρονικό Δημοσιογράφο του Μέλλοντος»
Τα μεγαλύτερα ονόματα του Αθλητισμού εισηγητές στα σεμινάρια Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Τα μεγαλύτερα ονόματα του Αθλητισμού εισηγητές στα σεμινάρια Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Tα «αστέρια» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ έλαμψαν στο Daya Wonderland Penarrubia στην καλύτερη Έκθεση Σπουδαστών που έγινε ποτέ! Tα «αστέρια» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ έλαμψαν στο Daya Wonderland Penarrubia στην καλύτερη Έκθεση Σπουδαστών που έγινε ποτέ!
«Αθλητισμός για όλους» στο Τουρνουά Παραολυμπιακού Αθλήματος Boccia του ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΠΕΙΡΑΙΑ, στις Ημέρες Θάλασσας 2018 «Αθλητισμός για όλους» στο Τουρνουά Παραολυμπιακού Αθλήματος Boccia του ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΠΕΙΡΑΙΑ, στις Ημέρες Θάλασσας 2018

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube