ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ – Σπουδές στο εξωτερικό – Ποιο πτυχίο να διαλέξω;

Speak poster IELTS vs Toeic

Δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Σπουδές στο εξωτερικό-ποιο πτυχίο να διαλέξω;» διοργανώνει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών SPEAK. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, στις 11:30, στην Αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Ξένων Γλωσσών SPEAK (Τσιμισκή 80, 3ος όροφος).

Αντικείμενο του σεμιναρίου είναι οι σπουδές σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας ή σε αγγλόφωνα προγράμματα πανεπιστημίων άλλων χωρών, καθώς και οι πιστοποιήσεις στην Αγγλική γλώσσα που απαιτούνται για εγγραφή  στα πανεπιστήμια  αυτά.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει αναλυτική παρουσίαση για τη δομή και τις απαιτήσεις των εξετάσεων για τα πτυχία IELTS & TOEFL, προτάσεις προετοιμασίας για επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις για IELTS και TOEFL, και οδηγίες για την σωστή μέθοδο αναζήτησης και επιλογής πανεπιστημίου στο εξωτερικό.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές και πτυχιούχους που ενδιαφέρονται για σπουδές στο εξωτερικό.

Εισηγητές του σεμιναρίου είναι η Leonora Child (Educational Advisor, M.A in Applied Linguistics & TESOL), ο Jonathan Harnett (Language Instructor TEFL certification, Intercultural Communications, Spanish Language and Latin American History/Studies, English as a Second Language) και η Σοφία Γερμανού (Academic Director, British Council Certified Agent, ΜΒΑ in Educational Management, Διεύθυνση Σπουδών SPEAK).

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία του Κέντρου Ξένων Γλωσσών SPEAK (2310225717, [email protected]), ή να συμπληρώσουν την online φόρμα συμμετοχής.

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου, Σεμινάρια Tags: , , , , ,

Δείτε επίσης:

Δωρεάν Σεμινάριο Υποκριτικής με θέμα «Προσεγγίζοντας έναν ρόλο στο Θέατρο και στον Κινηματογράφο» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης Δωρεάν Σεμινάριο Υποκριτικής με θέμα «Προσεγγίζοντας έναν ρόλο στο Θέατρο και στον Κινηματογράφο» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης
Τα μυστικά για το ιδανικό βιογραφικό από το Speak και τη Lead Compass Τα μυστικά για το ιδανικό βιογραφικό από το Speak και τη Lead Compass
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ SIELE ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ SPEAK ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ SIELE ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ SPEAK
Εβδομάδα Γλωσσών στα SPEAK Εβδομάδα Γλωσσών στα SPEAK

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube