Ζαχαροπλαστική by Stelios Parliaros στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

FB_POST

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Στέλιο Παρλιάρο. Ο πρωτοπόρος δημιουργός της ζαχαροπλαστικής τέχνης στην Ελλάδα θα μοιραστεί την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του με τους μελλοντικούς pastry chefs μέσα από σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων.

Έχοντας εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο με την προώθηση ελληνικών προϊόντων κι έχοντας συνεργαστεί με πλήθος ισχυρών brands, ο Στέλιος Παρλιάρος έχει χαράξει τη δική του μοναδική πορεία στο χώρο. Με την ιδιαίτερη ικανότητά του να συνδυάζει τεχνοτροπίες και υλικά, ακολουθώντας τη γαλλική φιλοσοφία, εμπνέεται από τα προϊόντα της ελληνικής γης και βάζοντας μια γεύση Ανατολής στα γλυκά του, όπως και στην αισθητική του, διαμορφώνει γαστρονομικά αριστουργήματα που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ επενδύει στη γνώση και δημιουργεί τους αυριανούς επαγγελματίες στην Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική μέσα από συνεργασίες κορυφής σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στον Πειραιά. Η ποιοτική εκπαίδευση που απολαμβάνουν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ αντικατοπτρίζεται στην Αγορά Εργασίας με το ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης, καθώς 7 στους 10 αποφοίτους της σχολής εργάζονται στην ειδικότητα που έχουν σπουδάσει.

 

HASHTAG ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: #iekomiros

@iekomiros  FIND US

mmd

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

-ΑΘΗΝΑ Βερανζέρου 3, Πλ. Κάνιγγος, Τηλ.: 210 3806166

-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Αλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή – Δημοτικό θέατρο, Τηλ.: 210 4190854

www.omiros.gr e-mail: [email protected]

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου Tags: , ,

Δείτε επίσης:

Η τέχνη της Ζαχαροπλαστικής στην ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ: γρήγορη πιστοποίηση με άμεση αποκατάσταση Η τέχνη της Ζαχαροπλαστικής στην ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ: γρήγορη πιστοποίηση με άμεση αποκατάσταση
Workshop Marketing & Gaming στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά Workshop Marketing & Gaming στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά
“COOK GOURMET & PASTRY GOURMET” – Ταχύρρυθμα προγράμματα Μετεκπαίδευσης στην Υψηλή Γαστρονομία & τη Ζαχαροπλαστική από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα “COOK GOURMET & PASTRY GOURMET” – Ταχύρρυθμα προγράμματα Μετεκπαίδευσης στην Υψηλή Γαστρονομία & τη Ζαχαροπλαστική από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα
H dream team των Chef και Pastry Chef του ΙΕΚ ΑΛΦΑ  έγραψε πάλι ιστορία, με 30 μετάλλια! H dream team των Chef και Pastry Chef του ΙΕΚ ΑΛΦΑ έγραψε πάλι ιστορία, με 30 μετάλλια!

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube