Το IEK New York κοντά στον αθλητισμό

NEW PHOTO

Ο Αθλητισμός Ενώνει! Αυτό ήταν το μότο για το απόλυτο αθλητικό Party, το οποίο διοργανώθηκε στις 8 Ιουνίου και ώρα 21:30, στην πλατεία του Ευόσμου, με την παρουσία της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα και υπό την αιγίδα και τη στήριξη του ομίλου NEW YORK.  Ένα μοναδικό party, που επιφύλασσέ στους φοιτητές και φίλους του New York μια εκπληκτική βραδιά με πολύ, πολύ διασκέδαση!

Το IEK New York για να τιμήσει την εκδήλωση προσέφερε ειδικά bonus εγγραφών και υποτροφίες, ενώ η υπόλοιπη βραδιά εξελίχθηκε με άφθονη διασκέδαση σε σύγχρονούς ρυθμούς.

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Εκδηλώσεις, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , , ,

Δείτε επίσης:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΛΦΑ: 13 μεγάλοι αθλητές μίλησαν στους νέους σπουδαστές Προπονητικής ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΛΦΑ: 13 μεγάλοι αθλητές μίλησαν στους νέους σπουδαστές Προπονητικής
Ο Τομέας Υγείας – IEK New York, διοργάνωσε με επιτυχία την «ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ» Ο Τομέας Υγείας – IEK New York, διοργάνωσε με επιτυχία την «ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ»
ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ & ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2004, ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ & ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2004, ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ – ΑΡΩΓΗ & EUROMEDICA Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ – ΑΡΩΓΗ & EUROMEDICA

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube