13ο «Αθλητικό Φεστιβάλ» στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

fb_banner_sportsfestival2017

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», για 13η συνεχή χρονιά, διοργανώνει την Κυριακή, 7 Μαΐου 2017, το ετήσιο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που καθιερώθηκε ως εκδήλωση της άνοιξης. Είναι μια μέρα χαράς, κατά την οποία μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, απόφοιτοι και φίλοι του Κολεγίου συμμετέχουν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες.

Φέτος, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» γιορτάζει την ημέρα αυτή μαζί με την «ΕΛΕΠΑΠ», το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο μεριμνά για τη λειτουργική αποκατάσταση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, όπως εγκεφαλική παράλυση, νευρομυικές παθήσεις, σύνδρομα με συνοδά κινητικά προβλήματα, φροντίζοντας παράλληλα για την πλαισίωση των οικογενειών τους. Σήμερα, διαθέτει 6 παραρτήματα σε όλη τη χώρα, όπου περισσότερα από 1500 παιδιά συμμετέχουν σε ημερήσια  βάση στα θεραπευτικά, συμβουλευτικά και εκπαιδευτικά προγράμματά της. Προκειμένου να ενισχύσουμε το έργο τους, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» σας καλεί να συμμετάσχετε στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν εκείνη την ημέρα και σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση «Ονειρεύομαι έναν κόσμο σε όλα… διαφορετικό» από τους θεατρικούς ομίλους του Δημοτικού. Τα έσοδα της παράστασης και μέρος των εσόδων του Φεστιβάλ θα διατεθούν στην ΕΛΕΠΑΠ, ενώ παράλληλα θα λειτουργούν πάγκοι-περίπτερα για την ενίσχυση του σωματείου.

Επίσης, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ», η οποία δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2015, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, σας ενημερώνουμε ότι την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία, στο φουαγιέ του Γυμνασίου-Λυκείου, από τις 10.00΄έως τις 13.00΄,από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου». Στόχος του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι να εμφυσήσει την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας πρώτα στους ίδιους τους γονείς, μετά στα παιδιά τους και, κατ’ επέκταση, στον περίγυρό τους. Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» πιστεύει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από τη χαρά της προσφοράς. Σας καλούμε, λοιπόν, όλους να συμμετάσχετε ενεργά σ’ αυτή την προσπάθεια. Ας προσφέρουμε, μαζί και από κοινού, ένα χέρι βοηθείας σε όποιον το χρειάζεται, χωρίς κανένα προσωπικό κόστος και ας μην ξεχνάμε πως 1 φιάλη αίματος δίνει ζωή σε 3 συνανθρώπους μας.

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Εκδηλώσεις, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , , , ,

Δείτε επίσης:

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»: Journée de Souvenir 2017 Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»: Journée de Souvenir 2017
Art Bazaar του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» Art Bazaar του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»
«Το χωριό των Αστεριών» στο Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ «Το χωριό των Αστεριών» στο Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ
Γαλλικός Κινηματογράφος από το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» Γαλλικός Κινηματογράφος από το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube