Ο Τομέας Αισθητικής & Υγείας – IEK New York, διοργανώνει για πρώτη φορά το σεμινάριο με τίτλο «Το σώμα μας. Τα ενεργειακά σημεία μας. Ο βελονισμός ως σύγχρονη θεραπεία»

FREE SEMINAR (1)-page-001

 

 

Ο Τομέας Αισθητικής & Υγείας – IEK New York, διοργανώνει για πρώτη φορά το σεμινάριο με τίτλο «Το σώμα μας. Τα ενεργειακά σημεία μας. Ο βελονισμός ως σύγχρονη θεραπεία»

 

 

Πρόκειται για ένα καινοτόμο σεμινάριο που θα παραχωρήσει η διακεκριμένη κ. Πέτσογλου Κωσταντινιά [Ιατρός, ειδικός ιατροδικαστής, βελονίστρια (ΙSMART), Εισηγήτρια στο εκπαιδευτικό ινστιτούτο βελονισμού, Επιστημονικός συνεργάτης Α.ΧΕ.ΠΑ.]

 

Το σεμινάριο έχει σαν σκοπό την ανάπτυξη της θεωρίας του βελονισμού, των πέντε στοιχείων και των μεσημβρινών, καθώς και την εκπαίδευση των σπουδαστών στην ανίχνευση των σημείων και την ανάλυση των παθήσεων.

 

Το συγκεκριμένο σεμινάριο παρέχεται δωρεάν για πολύ περιορισμένο αριθμό κρατήσεων.

Δήλωση συμμετοχής στο 2310889879 και [email protected]

 

Το σεμινάριο απευθύνεται: σε επαγγελματίες και φοιτητές από τον χώρο της ψυχολογίας, και της υγείας, κοινωνικών , ανθρωπιστικών και παιδαγωγικών επιστημών και ειδικότερα σε ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές, Συμβούλους Ψυχικής Υγείας, Λογοθεραπευτές, Εργασιοθεραπευτές, Φυσικοθεραπευτές, Νοσηλευτές, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Διαιτολόγους, Διατροφολόγους και άλλες συναφείς ειδικότητες.

 

 

Το ΙΕΚ NEW YORK είναι το μοναδικό Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης με Αμερικανικά Standards Εκπαίδευσης που βοηθά τους σπουδαστές του να αποκτήσουν μια μοναδική εμπειρία και σε διάρκεια 2 ετών να εφοδιαστούν με τις κατάλληλες γνώσεις ανοίγοντας τους πόρτες για υψηλή καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310889879 ή επισκεφθείτε το www.ieknewyork.gr

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , ,

Δείτε επίσης:

Εισαγωγή στον Βελονισμό  ΝΕΟ Πρωτοποριακό Διπλά Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης από ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΔΒΜ2 Εισαγωγή στον Βελονισμό ΝΕΟ Πρωτοποριακό Διπλά Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης από ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΔΒΜ2

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube