25 ΧΡΟΝΙΑ SPEAK -25% ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

GENERAL-01

25 ΧΡΟΝΙΑ SPEAK

-25% ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών SPEAK συμπληρώνει 25 χρόνια λειτουργίας και προσφέρει  25% μείωση στα δίδακτρα για εγγραφή στα τμήματα Φεβρουαρίου. Η προσφορά ενδιαφέρει όσους επιθυμούν να εγγραφούν σε ένα από τα τμήματα που θα ξεκινήσουν στο SPEAK μέσα στο δεύτερο 15ήμερο του Φεβρουαρίου 2017.

Στο SPEAK θα ξεκινήσουν νέα τμήματα για τις γλώσσες:  Αγγλικά (Proficiency), Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κινέζικα, Κορεάτικα,  Νορβηγικά, Ολλανδικά,  Σουηδικά,  Τούρκικα.  

Η φοίτηση στο SPEAK γίνεται σε τμήματα ενηλίκων, περιλαμβάνει μάθημα 2 φορές την εβδομάδα, χρονικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε μαθητή, και οδηγεί με επιτυχία στην κατάκτηση επιπέδου Α2 μέχρι τον Ιούλιο ή Β1 μέχρι τον Οκτώβριο, ανάλογα με την γλώσσα, ή στην περίπτωση του Proficiency C2 επίπεδο μέχρι τον Νοέμβριο.

Τα τμήματα Φεβρουαρίου του SPEAK απευθύνονται σε φοιτητές που θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους και να αποκτήσουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα προτού βγουν στην αγορά εργασίας, φοιτητές που θέλουν να συμμετάσχουν σε προγράμματα ERASMUS, πτυχιούχους που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο εξωτερικό, επαγγελματίες που επιθυμούν να εργαστούν στο εξωτερικό, εργαζόμενους σε επιχειρήσεις που έχουν συναλλαγές με ξένες χώρες, εργαζόμενους στον τομέα Τουρισμού που χρειάζονται ξένη γλώσσα για να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις της τουριστικής σαιζόν, και βέβαια σε οποιονδήποτε επιθυμεί να μάθει μία ξένη γλώσσα γιατί πάντα τον ενδιέφερε η κουλτούρα και ο πολιτισμός της αντίστοιχης χώρας.

Το SPEAK είναι Εξουσιοδοτημένο και Αναγνωρισμένο ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ σε τέσσερις διαφορετικές ξένες γλώσσες: στη Σουηδική Γλώσσα για το πτυχίο SWEDEX, στην Αραβική Γλώσσα σε συνεργασία με το μορφωτικό τμήμα της Αιγυπτιακής Πρεσβείας, στην Τουρκική Γλώσσα για το πτυχίο ISTANBUL του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης, και στην Κινεζική γλώσσα για το πτυχίο HSK του Ινστιτούτου HANBAN του Πεκίνου.

Οι ενδιαφερόμενοι για τα τμήματα Φεβρουαρίου του SPEAK, μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα στο 2310225717 και να κλείσουν ραντεβού με τον εξειδικευμένο Εκπαιδευτικό Σύμβουλο, ή να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα του SPEAK, ή να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του SPEAK στην οδό Τσιμισκή 80. Η διεύθυνση και το προσωπικό του SPEAK είναι διαθέσιμοι για να επιλύσουν κάθε απορία.

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ SPEAK

ΤΣΙΜΙΣΚΗ 80, 54622 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤEL/FAX: 2310225717

E-mail: [email protected]

www.speak.edu.gr

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: 

Δείτε επίσης:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ SIELE ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ SPEAK ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ SIELE ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ SPEAK
Ο Μορφωτικός Ακόλουθος της Αιγυπτιακής Πρεσβείας στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών SPEAK Ο Μορφωτικός Ακόλουθος της Αιγυπτιακής Πρεσβείας στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών SPEAK
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ, ΚΙΝΕΖΙΚΗ, ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ SPEAK ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ, ΚΙΝΕΖΙΚΗ, ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ SPEAK

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube