«Για ένα σχολείο με άλλο…χρώμα»

afisamicro

 

Education Cafe: «Για ένα σχολείο με άλλο…χρώμα»

Η Σχολή Χατζήβεη διοργανώνει το 1ο Education Cafe, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στις 5:00 το απόγευμα και προσκαλεί γονείς, εκπαιδευτικούς και όποιον άλλον απασχολεί η εκπαίδευση σε μία ξεχωριστή συνάντηση με θέμα:

«Για ένα σχολείο με άλλο…χρώμα», με προσκεκλημένο τον δάσκαλο του Φουρφουρά Ρεθύμνης και συνιδρυτή του Big Bang Education, Άγγελο Πατσιά.

Μια  συνάντηση-συζήτηση για την εκπαίδευση, όπως την αισθάνεται ο Άγγελος Πατσιάς και η Σχολή Χατζήβεη.

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του «Το σχολείο της φύσης και των χρωμάτων» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φυλάτος, ο τολμηρός δάσκαλος έρχεται να μοιραστεί τις εκπαιδευτικές σκέψεις και προτάσεις του, που έκανε πράξη σε ένα σχολείο στο ορεινό Ρέθυμνο. Στη συνάντηση ο ομιλητής θα ξεδιπλώσει το «ημερολόγιο» του εκπαιδευτικού του ταξιδιού, στο μικρό Δημοτικό Σχολείο του Φουρφουρά, που κατέληξε να είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες εκπαιδευτικές προτάσεις της χώρας με εκατοντάδες επισκέψεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ο καινοτόμος δάσκαλος θα μοιραστεί με εκπαιδευτικούς, γονείς και απλούς πολίτες εκπαιδευτικές ιστορίες γεμάτες αγάπη, καταθέσεις ψυχής, αναμνήσεις, παιδαγωγικές απόψεις και πρακτικές.

Σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε απόψεις, να μιλήσουμε για το σχολείο όπως το έχουμε ονειρευτεί και να συζητήσουμε πώς θα αλλάξουμε το μέλλον αυτής της χώρας, αφού για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται να αλλάξει η παιδεία της.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Αν ενδιαφέρεστε να παρευρεθείτε μπορείτε να συμπληρώσετε τη Δήλωση Συμμετοχής 

Μπορείτε να μοιραστείτε με φίλους στο Facebook την εκδήλωση στο παρακάτω Link.

https://www.facebook.com/events/394561757542549/

Σχολή Χατζήβεη: Νηπιαγωγείο-Δημοτικό, Αδάνων 17, Νέα Φιλαδέλφεια, www.xatzivei.gr -Τηλ. 2102511371, info@xatzivei.gr

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: 

Δείτε επίσης:

Σχολή Χατζήβεη: EDUCATION CAFE «Σκεψεδάκια Χριστουγεννιάτικα» Σχολή Χατζήβεη: EDUCATION CAFE «Σκεψεδάκια Χριστουγεννιάτικα»
Σχολή Χατζήβεη: ΓΟΝΕΩΝ CAFE – Παιδιά και Διατροφή: «Τρέφομαι Σωστά, Λειτουργώ Αποδοτικά!» Σχολή Χατζήβεη: ΓΟΝΕΩΝ CAFE – Παιδιά και Διατροφή: «Τρέφομαι Σωστά, Λειτουργώ Αποδοτικά!»
1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ  Κυριακή 2 Απριλίου, στις 11π.μ.  στο CAFE του ΙΑΝΟΥ  Σταδίου 24, Τ. 210 3217810 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ Κυριακή 2 Απριλίου, στις 11π.μ. στο CAFE του ΙΑΝΟΥ Σταδίου 24, Τ. 210 3217810
Έφηβοι: Κοινωνικοί ή Ακοινώνητοι? Έφηβοι: Κοινωνικοί ή Ακοινώνητοι?

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube