«Τι λέμε για το σεξ?»

prosklisi-goneon-cafe

goneon-cafe-12-11-16_14 goneon-cafe-12-11-16_18

 

 

Γονέων Cafe: «Τι λέμε για το σεξ?»

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τη Σχολή Χατζήβεη το πρώτο Γονέων Cafe της σχολικής χρονιάς με θέμα «Τι λέμε για το σεξ? Πότε και πώς? Οδηγίες για κάθε γονέα!…». Η ανταπόκριση των γονέων στο κάλεσμα της εκδήλωσης ήταν αξιοσημείωτη καθώς οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις εκατόν ογδόντα, υπαγορεύοντας την μεταφορά της εκδήλωσης από το σχολείο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ελληνισμού της Διασποράς.

Τη συνάντηση συντόνισε η προσκεκλημένη του σχολείου σύμβουλος ψυχικής υγείας και γονεϊκή σύμβουλος Χριστίνα Ρασιδάκη. Η κ. Ρασιδάκη με δεξιοτεχνία διαμόρφωσε τη συνάντηση σε μια ανοικτή συζήτηση, όπου οι γονείς έθεταν τους προβληματισμούς τους και εκείνη με τη σειρά της έδινε εύστοχες συμβουλές για τον τρόπο χειρισμού ποικίλων θεμάτων.

Μετά από μια ενδιαφέρουσα  δίωρη συνάντηση γονείς και εκπαιδευτικοί έφυγαν έχοντας γεμίσει τη φαρέτρα τους με πολλές απαντήσεις, αλλά και με τη σωστή στάση για να διαχειριστούν τα δύσκολα θέματα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Το σχολείο δεσμεύεται για νέες ενδιαφέρουσες συναντήσεις στα πλαίσια των Γονέων Cafe στοχεύοντας στη βελτίωση της επικοινωνίας γονιών και παιδιών. Τα Γονέων Cafe είναι μια ανοικτή δράση, που ξεκίνησε η Σχολή Χατζήβεη το 2009 και απευθύνεται σε γονείς με στόχο την ενημέρωση, τον προβληματισμό και την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που αφορούν το παιδί και την οικογένεια. Πρόκειται για σειρά συναντήσεων με συμμετοχικό και χαλαρό χαρακτήρα, όπου οι γονείς έρχονται σε επαφή με ειδικούς από ένα ευρύ φάσμα τομέων, αναζητώντας απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που τους απασχολούν σχετικά με τα παιδιά τους.

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , ,

Δείτε επίσης:

Σχολή Χατζήβεη: EDUCATION CAFE «Σκεψεδάκια Χριστουγεννιάτικα» Σχολή Χατζήβεη: EDUCATION CAFE «Σκεψεδάκια Χριστουγεννιάτικα»
Σχολή Χατζήβεη: ΓΟΝΕΩΝ CAFE – Παιδιά και Διατροφή: «Τρέφομαι Σωστά, Λειτουργώ Αποδοτικά!» Σχολή Χατζήβεη: ΓΟΝΕΩΝ CAFE – Παιδιά και Διατροφή: «Τρέφομαι Σωστά, Λειτουργώ Αποδοτικά!»
1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ  Κυριακή 2 Απριλίου, στις 11π.μ.  στο CAFE του ΙΑΝΟΥ  Σταδίου 24, Τ. 210 3217810 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ Κυριακή 2 Απριλίου, στις 11π.μ. στο CAFE του ΙΑΝΟΥ Σταδίου 24, Τ. 210 3217810
Έφηβοι: Κοινωνικοί ή Ακοινώνητοι? Έφηβοι: Κοινωνικοί ή Ακοινώνητοι?

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube