ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ

 

01-worldchefs-congress

05-worldchefs-congress

06-worldchefs-congress

Συμμετέχουμε στο World Chefs Congress 2016

Συμμετέχουμε στο World Chefs Congress 2016

Συμμετέχουμε στο World Chefs Congress 2016

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ήταν το μόνο εκπαιδευτικό ίδρυμα που συμμετείχε ενεργά στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Αρχιμαγείρων – “Worldchefs Congress & Expo 2016” το οποίο διεξήχθη από τις 24 ως τις 27 Σεπτεμβρίου στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αποτέλεσε την κύρια βάση για την προετοιμασία των διαγωνιζόμενων Global Chefs, Global Young Chefs και Global Pastry Chefs.

Οι υπερσύγχρονες κουζίνες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αφού εξετάστηκαν και εγκρίθηκαν από την παγκόσμια επιτροπή για τη λειτουργικότητα και τον άρτιο εξοπλισμό τους διατέθηκαν για την περίοδο προετοιμασίας του διαγωνιζόμενων.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής & Αρτοζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έζησαν τη μοναδική εμπειρία συμμετοχής σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό, ακολουθώντας τους όρους της επιτροπής. Βρέθηκαν στο πλευρό των διαγωνιζόμενων – κορυφαίων chef από όλο τον κόσμο – τόσο κατά τις ημέρες της προετοιμασίας, όσο και τις ημέρες του Διαγωνισμού, όπου συμμετείχαν στη μαγειρική, στο στήσιμο των πιάτων και στην οργάνωση του χώρου.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής & Αρτοζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ άκουσαν εγκωμιαστικά σχόλια από τους κορυφαίους Chefs που απαρτίζουν το Παγκόσμιο Συμβούλιο των Αρχιμαγείρων τόσο για τις επαγγελματικές δεξιότητες που έχουν αναπτύξει, όσο και για το ήθος και τη διάθεση συμμετοχής που επέδειξαν.

Είναι η πρώτη φορά στα 82 χρόνια της ιστορίας του, που το Παγκόσμιο Συνέδριο των Αρχιμαγείρων διεξήχθη σε μεσογειακή χώρα. Το επόμενο Παγκόσμιο Συνέδριο των Αρχιμαγείρων θα διεξαχθεί το φθινόπωρο του 2018 στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας. Περισσότερες πληροφορίες στο site του Συνεδρίου: http://www.worldchefs2016.org/

Λεζάντες:

  1. Ο πατέρας της μοριακής γαστρονομίας Herve This φωτογραφίζεται με σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και τον Δ/ντη του τομέα Τουρισμού, κ. Παναγιώτη Καραφουλίδη.
  2. Σπουδαστές φωτογραφίζονται στο banner της διοργάνωσης
  3. Chef από όλο τον κόσμο κατέκλυσαν τις κουζίνες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
  4. Στιγμιότυπο από την παρέλαση των chef στην παραλία Θεσσαλονίκης
  5. 06. Στιγμιότυπα από τις προετοιμασίες του διαγωνισμού στις κουζίνες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , , ,

Δείτε επίσης:

Ανοιχτή Ημέρα Ενημέρωσης από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ανοιχτή Ημέρα Ενημέρωσης από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
Συμμετοχή του τμήματος Εργοθεραπείας στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εργοθεραπείας Συμμετοχή του τμήματος Εργοθεραπείας στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εργοθεραπείας
«Θεσσαλονίκη: Γεύσεις από την Ανατολή ως τη Δύση» Το 1ο Συνέδριο Γαστρονομίας από το  ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ! «Θεσσαλονίκη: Γεύσεις από την Ανατολή ως τη Δύση» Το 1ο Συνέδριο Γαστρονομίας από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!
Believe in You: Σεμινάρια «Πώς να» Νοεμβρίου Believe in You: Σεμινάρια «Πώς να» Νοεμβρίου

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube