ΙΙΕΚ New York: Άρχισαν οι εγγραφές στα Νέα Τμήματα Σεπτεμβρίου

zevgari_neon

Το ΙΙΕΚ New York ξεκίνησε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του New York College, προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να σπουδάσουν τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα της αγοράς εργασίας.

Το ΙΙΕΚ New York δέχεται εγγραφές για τα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου σε όλες τις ειδικότητες, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να ξεκινήσουν άμεσα τις σπουδές τους στην ειδικότητα που τους ταιριάζει:

Τουριστικά Επαγγέλματα / Αεροπορικές Σπουδές / Μόδα & Ομορφιά / Οικονομία & Διοίκηση / Πληροφορική / Επαγγέλματα Υγείας / Μηχανολογία / Παιδαγωγικά / Μουσική Τεχνολογία / Εφαρμοσμένες Τέχνες / Performing Arts / Επικοινωνία & ΜΜΕ

Με εμπειρία δεκαετιών και μοναδική τεχνογνωσία στην ποιοτική εκπαίδευση, ο όμιλος New York College έχει δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες και το κατάλληλο περιβάλλον τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό (Πράγα, Τήρανα και προσεχώς Λονδίνο).

Τα μαθήματα στο ΙΙΕΚ New York πραγματοποιούνται σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, από εξειδικευμένους καθηγητές με μεγάλη εργασιακή εμπειρία. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εμπλουτίζεται με πλήθος σεμιναρίων και δραστηριοτήτων. Την τεχνογνωσία τους προσφέρουν πρόθυμα συνεργαζόμενες εταιρίες από όλους τους κλάδους της αγοράς.

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ομίλου που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια, φροντίζει για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων. Βρίσκεται σε απευθείας συνεργασία με πλήθος εταιριών και οργανώνει με απόλυτη επιτυχία τις καθιερωμένες πλέον Ημέρες Καριέρας του ομίλου, που συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση. Πρόκειται για τον όμιλο της χώρας που έδωσε τη δυνατότητα στους αποφοίτους του να έρχονται σε άμεση επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο, μέσα από τις πλέον βέλτιστες συνθήκες ευρέσεως εργασίας, εκμεταλλευόμενη το δυνατό όνομα κύρους στον χώρο εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Πληροφορίες – Εγγραφές:

ΙΙΕΚ New York Αθήνας:

Σκούφου 3, Σύνταγμα, τ: 211 1039800

ΙΙΕΚ New York Θεσ/νίκης:

Εγνατίας 138 & Π. Π. Γερμανού (γωνία), περιοχή Καμάρα, τ: 2310 889 879

www.ieknewyork.gr

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Δείτε επίσης:

Mediterranean College – Οι σπουδές σου για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη,  είναι μόνο…ένα μήνα μακριά! Mediterranean College – Οι σπουδές σου για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, είναι μόνο…ένα μήνα μακριά!
Αυτόν τον Φεβρουάριο, ξεκίνα την επαγγελματική σου σταδιοδρομία με σπουδές στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αυτόν τον Φεβρουάριο, ξεκίνα την επαγγελματική σου σταδιοδρομία με σπουδές στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Δωρεάν Σεμινάριο «Growth Hack your Hardware Startup!» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης Δωρεάν Σεμινάριο «Growth Hack your Hardware Startup!» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης
Workshop του Τμήματος Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο 19ο Συνέδριο InfoCom World Workshop του Τμήματος Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο 19ο Συνέδριο InfoCom World

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube