Προσεχώς οι νέες εγκαταστάσεις του ομίλου New York College στη Θεσ/νίκη

DSC07323a

New York CollegeΛίγες μέρες έμειναν μέχρι την επίσημη πρώτη των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων του ομίλου New York College στην καρδιά της Θεσσαλονίκης στην Λεωφόρο Εγνατία αρ 138 με Π. Π. Γερμανού στην περιοχή της Καμάρας.

Έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακαίνισης στον εσωτερικό χώρο του οκταώροφου εκπαιδευτηρίου από την εταιρία «ΜΠΕΛΛΟΣ Δ & Γ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.» η οποία ανέλαβε την μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή του έργου. Ο αρχιτέκτονας Γιώργος Μπέλλος, έχοντας ως γνώμονα το πρόγραμμα και την πολιτική του Ομίλου για εκσυγχρονισμό των υποδομών του Κολλεγίου και επέκταση στο χώρο των ΙΕΚ, των ΚΔΒΜ2 και των Κέντρων Ξένων Γλωσσών σχεδίασε και υλοποίησε ένα αισθητικά μοντέρνο και λειτουργικό περιβάλλον για τους  χρήστες του κτιρίου. Στη νέο κτίριο του ομίλου θα λειτουργήσουν από φέτος το IEK New York και το New York Languages.

ΜΠΕΛΛΟΣ Δ & Γ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.: Βασ. Ηρακλείου 23, 6945295880, 2310257170

New York College – IEK New York – New York Languages: 2310889879, [email protected], www.nyc.gr

DSC07316a

DSC07321a

New York College

IEK New York

New York Languages

sima google

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , , , ,

Δείτε επίσης:

New Yor College & ΙΕΚ New York – NO more SCHOOL by NYC & INY Thessaloniki! New Yor College & ΙΕΚ New York – NO more SCHOOL by NYC & INY Thessaloniki!
«Στην πασαρέλα… του Ocean Pool Bar» – Δείτε όσα έγιναν στη μεγάλη γιορτή μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη «Στην πασαρέλα… του Ocean Pool Bar» – Δείτε όσα έγιναν στη μεγάλη γιορτή μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη
Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης: 3ο Συμπόσιο Έρευνας και Καινοτομίας Φοιτητών Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης: 3ο Συμπόσιο Έρευνας και Καινοτομίας Φοιτητών
Το IEK New York κοντά στον αθλητισμό Το IEK New York κοντά στον αθλητισμό

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube