Εισχώρησε στην τουριστική βιομηχανία σπουδάζοντας στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

tourism138082008

Σε μια χώρα με ισχυρή θέση στην παγκόσμια αγορά τουρισμού, την Ελλάδα, και με προοπτικές ακόμη μεγαλύτερης ανάπτυξης, οι σπουδές στον τομέα Τουρισμού είναι πρόκληση.

Στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ μπορείτε να βρείτε το εισιτήριο που θα σας οδηγήσει στην τουριστική βιομηχανία, η οποία κάθε χρόνο υποδέχεται πάνω από 25 εκατομμύρια τουρίστες και αναπτύσσεται συνεχώς στον τουριστικό κλάδο, έχοντας ανάγκη από δυναμικά στελέχη και προσωπικό άλλων ειδικοτήτων που θα συνεισφέρουν στην αναβάθμιση και στην εξέλιξη του τουριστικού προϊόντος.

Ελλάδα δεν είναι μόνο ήλιος και θάλασσα

Το κλασικό τουριστικό προϊόν της Ελλάδας «Ήλιος και Θάλασσα» εμπλουτίζεται συνεχώς και πλέον η τουριστική βιομηχανία έχει στραφεί και σε πολλές άλλες μορφές τουρισμού, όπως γαστρονομικός τουρισμός, συνεδριακός, ιατρικός, θρησκευτικός τουρισμός, πολιτισμικός, τουρισμός πόλεων ακόμη και οινοτουρισμός.

Η ανάπτυξη όλων αυτών των μορφών τουρισμού είναι στην αρχή της, γεγονός που πιστοποιεί ότι τα τουριστικά επαγγέλματα είναι περιζήτητα και κερδοφόρα και ο κλάδος δημιουργεί όλο και περισσότερες ανάγκες θέσεων εργασίας.

Γίνε Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα Τουρισμού

Αν λοιπόν επιθυμείς να εισέλθεις στην τουριστική βιομηχανία και σου αρέσουν οι προκλήσεις σε έναν κλάδο που έχει έντονο παρόν και μέλλον, σπούδασε «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας» στον Τομέα Τουρισμού στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Στην ελληνική αγορά των χιλιάδων τουριστικών επιχειρήσεων και των 25 εκατομμυρίων ξένων τουριστών που κατακλύζουν τα νησιά μας κάθε χρόνο, τα στελέχη διοίκησης και οικονομίας  είναι δυσεύρετα και γι’ αυτό περιζήτητα.

Σπουδάζοντας Τουριστικά Επαγγέλματα, έχεις τη δυνατότητα:

 • Να αποκατασταθείς άμεσα επαγγελματικά.
 • Να εργαστείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
 • Να εξελιχθείς επαγγελματικά.

Γίνε Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

Η ανεξάντλητη αγορά των τουριστικών επιχειρήσεων έχει ανάγκη και από «Τεχνικούς Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας», οι οποίοι έχουν το καθήκον να διασφαλίζουν την απρόσκοπτη και αποτελεσματική παροχή των υπηρεσιών φιλοξενίας, με στόχο την ποιοτική ικανοποίηση των πελατών της ξενοδοχειακής & επισιτιστικής επιχείρησης.

Στο πλαίσιο των καθηκόντων και αρμοδιοτήτων του, μεριμνά για την άφιξη των πελατών, τη διαχείριση των κρατήσεών τους, την εξυπηρέτησή τους κατά την άφιξή τους, την παροχή χρήσιμων πληροφοριών για την ευχάριστη διαμονή τους, την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών κατά τη φιλοξενία τους, και τέλος για την οργάνωση της αναχώρησής τους.

Ποιότητα σπουδών στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Αν περάσεις την πόρτα των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, θα συναντήσεις ένα περιβάλλον με ποιότητα, θα εκπαιδευτείς από καταξιωμένους καθηγητές, ενεργά στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων, θα έχεις στη διάθεσή σου πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, με εξειδικευμένα τουριστικά πακέτα software (Galileo, Fidelio, ΕΡΜΗΣ), θα κάνεις την πρακτική σου άσκηση σε μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία και κορυφαίες τουριστικές μονάδες της χώρας μας, με τα οποία συνεργάζονται τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, θα αποκτήσεις την απαραίτητη εμπειρία καθώς και βεβαίωση προϋπηρεσίας.

Έντονη εκπαιδευτική δραστηριότητα

Η εκπαίδευση των σπουδαστών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ δεν εξαντλείται σε μια αίθουσα διδασκαλίας. Αντιθέτως οι σπουδαστές:

 • Συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές επισκέψεις και σε εξειδικευμένα μαθήματα, τα οποία πραγματοποιούνται στους χώρους μεγάλων αεροπορικών εταιριών και τουριστικών γραφείων.
 • Παρακολουθούν σεμινάρια και διαλέξεις από έμπειρους επαγγελματίες και υψηλά ιστάμενους τεχνοκράτες του Τουρισμού, ενώ συμμετέχουν ενεργά στην οργάνωση των μεγάλων εκδηλώσεων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.
 • Αποκτούν ολοκληρωμένη επαγγελματική κατάρτιση και εμπλουτίζουν το βιογραφικό τους, μέσω πρωτοποριακών σεμιναρίων.
 • Συμμετέχουν σε κλαδικές εκθέσεις (Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philοxenia, Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών ΔΕΤΡΟΠ κ.ά.).
 • Έχουν τη δυνατότητα εκμάθησης μιας επιπλέον ξένης γλώσσας με ζήτηση στις μέρες μας –όπως Ιαπωνικά, Κινέζικα, Αραβικά- στις ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΥΝΗ (φορέα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ), γεγονός που αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για να ξεχωρίσουν σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406

www.iek-xini.edu.gr | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , ,

Δείτε επίσης:

Ημέρα Καριέρας Τουρισμού 2018 από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης Ημέρα Καριέρας Τουρισμού 2018 από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης
Mediterranean College – Οι σπουδές σου για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, είναι μόνο…ένα μήνα μακριά! Mediterranean College – Οι σπουδές σου για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, είναι μόνο…ένα μήνα μακριά!
Αυτόν τον Φεβρουάριο, ξεκίνα την επαγγελματική σου σταδιοδρομία με σπουδές στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αυτόν τον Φεβρουάριο, ξεκίνα την επαγγελματική σου σταδιοδρομία με σπουδές στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Παρουσίαση “Βest Practices Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών” στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Παρουσίαση “Βest Practices Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών” στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

 

 

 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube