Σεμινάριο της WAHL με τον Carl Blake στο ΚΔΒΜ1 Νίκος Αμάραντος!

DSC_2141thum-768x518

Ο εκπαιδευτικός όμιλος Νίκος Αμάραντος σε συνεργασία με την ελληνική αντιπροσωπεία της Wahl , Τσομπάρης Ιωάννης, διοργάνωσαν σεμινάριο/workshop με προσκεκλημένο για πρώτη φορά στην Αθήνα ,αποκλειστικά για το ΚΔΒΜ1 Κομμωτικής Νίκος Αμάραντος, τον Carl Blake της Wahl Αrtistic Τeam! 

Ο κομμωτής Carl Blake
Με 25 χρόνια εμπειρία στο χώρο, ο Carl Blake ειδικεύεται στις ανδρικές κομμώσεις από το 1990 όταν η τεχνική του και το δημιουργικό του ταλέντο άρχισε να ανθίζει στην ανδρική περιποίηση. Η δίψα για τη δημιουργικότητα τον οδήγησε να εργαστεί στα κορυφαία κομμωτήρια του Λονδίνου & έχει κερδίσει 2 φορές τον τίτλο Men’s Hairdresser Of The Year! Ο Carl παρουσιάζει νέες τεχνικές κουρεμάτων με τις κορυφαίες μηχανές Wahl σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Το Σεμινάριο
Οι εκπαιδευτές/τριες του ΚΔΒΜ1 Νίκος Αμάραντος είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε νέες τεχνικές με μηχανές κουρέματος για την ανδρική περιποίηση και όχι μόνο, να γνωρίσουν όλα τα μοντέλα της εταιρίας και τον τρόπο λειτουργίας τους με σκοπό την μετάδοση της τεχνογνωσίας στους σπουδαστές μας.
Στο σεμινάριο συμμετείχε ως εισηγητής και ο κομμωτής Παύλος Κεντρωτάς.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο εκπαιδευτικό κομμωτήριο του ΚΔΒΜ1 Νίκος Αμάραντος και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Εκδηλώσεις, Ιδιωτική Εκπαίδευση, Σεμινάρια Tags: , , , ,

Δείτε επίσης:

Mediterranean College – Σεμινάριο Δραματοποίησης & Θεατρικού Παιχνιδιού – Έναρξη: Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 Mediterranean College – Σεμινάριο Δραματοποίησης & Θεατρικού Παιχνιδιού – Έναρξη: Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018
Σεμινάριο εξειδίκευσης με θέμα «Εκμάθηση Ξενοδοχειακού Προγράμματος Protel Software» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης Σεμινάριο εξειδίκευσης με θέμα «Εκμάθηση Ξενοδοχειακού Προγράμματος Protel Software» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης
ΙΕΚ New York – Σεμινάριο Γαστροπεριπλανήσεις ΙΕΚ New York – Σεμινάριο Γαστροπεριπλανήσεις
Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» Πειραιά: Σεμινάριο Digital Marketing με τον top Digital Specialist Θέμη Μαλτέζο! Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» Πειραιά: Σεμινάριο Digital Marketing με τον top Digital Specialist Θέμη Μαλτέζο!

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube