Ο Όμιλος ΞΥΝΗ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μαζί στο δρόμο της εκπαίδευσης και του αθλητισμού

omilos

Με κοινές δράσεις που ενισχύουν τη διασύνδεση ανάμεσα στον αθλητισμό και την εκπαίδευση συνεχίζεται για 5η συνεχόμενη χρονιά η συνεργασία ανάμεσα στον Όμιλο ΞΥΝΗ και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Πολύ σημαντικό μέρος της συνεργασίας ανάμεσα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ ήταν και θα συνεχίσει να είναι η από κοινού διοργάνωση δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Με τη συνέχεια της πρωτοποριακής αυτής συνεργασίας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αφήνουν ανοιχτές τις γέφυρες της επικοινωνίας της εκπαίδευσης με τον αθλητισμό και προσφέρουν σε εκατοντάδες νέους αθλητές τη δυνατότητα να σπουδάσουν με προνομιακά δίδακτρα.

Μπάνε Πρέλεβιτς: «Συνεχίζουμε δυναμικά για 5η χρονιά με τα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ»

«Ανανεώνουμε για 5η συνεχόμενη χρονιά την άκρως εποικοδομητική συνεργασία μας με τα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ και το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από όλα όσα έχουμε κάνει μαζί, δύο κορυφαία ονόματα στους χώρους του αθλητισμού και της εκπαίδευσης. Χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση και το γεγονός ότι τα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ κάνουν ένα βήμα πιο κοντά στο χώρο του αθλητισμού, με το τμήμα Προπονητικής, κι εμείς από την πλευρά μας θα στηρίξουμε και αυτήν την προσπάθεια για να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα», ανέφερε για τη συνεργασία ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς. 

Υποτροφίες και επιδοτήσεις σπουδών

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ έχουν συναίσθηση και συνείδηση του ρόλου τους ως κυττάρου εκπαίδευσης, και μέσω της συνεργασίας τους με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ επιθυμούν να ενεργοποιήσουν για ακόμη μια φορά τη φιλοσοφία της προσφοράς. Το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν για τους ανθρώπους που συνδέονται με το ιστορικό όνομα «ΚΑΕ ΠΑΟΚ» είναι να προσφέρει επιδοτήσεις σπουδών στους  κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, ύψους 25% σε όλους και 40% στους ανέργους, και φυσικά να προσθέσει ακόμη δύο ολικές υποτροφίες, μία για σπουδές στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και μία υποτροφία στο Mediterranean College.

Η διοργάνωση πλήθους εκδηλώσεων που σχετίζονται με τον αθλητισμό, όπως σεμινάρια, διαλέξεις ή άλλου είδους εκδηλώσεις για θέματα διατροφής αθλητών, ψυχολογίας κ.ά. για τα παιδιά που παίζουν στις ακαδημίες και τους γονείς τους, καθώς και η συνδιοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων περιλαμβάνονται επίσης στα σχέδια των δύο ιστορικών φορέων.

Η συνεργασία με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποτελεί μια ακόμα κορυφαία «συμμαχία» του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, στο διαρκή αγώνα για ενίσχυση της ποιότητας σπουδών και των επαγγελματικών προοπτικών των αποφοίτων του, αλλά και γενικότερα για τη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ ΚΑΙ Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406

www.iek-xini.edu.gr[email protected]www.facebook.com/iekxinithessaloniki

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , , ,

Δείτε επίσης:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΛΦΑ: 13 μεγάλοι αθλητές μίλησαν στους νέους σπουδαστές Προπονητικής ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΛΦΑ: 13 μεγάλοι αθλητές μίλησαν στους νέους σπουδαστές Προπονητικής
Το IEK New York κοντά στον αθλητισμό Το IEK New York κοντά στον αθλητισμό
ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ & ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2004, ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ & ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2004, ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πρωτάθλημα φέτος στην Αθλητική Δημοσιογραφία του Ομίλου ΞΥΝΗ Πρωτάθλημα φέτος στην Αθλητική Δημοσιογραφία του Ομίλου ΞΥΝΗ

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube