Εκθέτουν τα έργα τους οι σπουδαστές του Τομέα Εφαρμοσμένων και Καλλιτεχνικών σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

ART DESIGN XINIS 2016.cdr

Τις καλύτερες γραφιστικές δημιουργίες τους, τα πιο έξυπνα και εμπνευσμένα σκίτσα τους και γενικότερα τις ομορφότερες εμπνεύσεις τους, τις οποίες υλοποίησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους, θα παρουσιάσουν, και μάλιστα σε ρυθμούς πάρτι, οι σπουδαστές του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στην έκθεση Art & Design XINIS 2016.

Για ακόμη μια χρονιά οι καθηγητές του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών & Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας διοργανώνουν το καλλιτεχνικό αυτό γεγονός, το οποίο περιμένουν  με αγωνία οι σπουδαστές, αφού οι δημιουργίες τους θα εκτεθούν και θα τεθούν στα κριτικά βλέμματα ανθρώπων που γνωρίζουν από γραφιστική τέχνη και θα λάβουν, όπως συμβαίνει πάντα, τα καλύτερα σχόλια.

Στην έκθεση Art & Design XINIS 2016, που υλοποιείται στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων  βάσει του ακαδημαϊκού ημερολογίου, δε θα λάβουν μέρος μόνο οι σπουδαστές του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών, οι οποίοι θα κληθούν να εκθέσουν ένα μέρος του έργου τους από την έως τώρα πορεία τους στο χώρο, αλλά και οι απόφοιτοι, που θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την πτυχιακή τους εργασία, παρουσία των αγαπημένων φίλων και συγγενών τους. Ο ρόλος των καθηγητών τους φυσικά θα παίξει καταλυτικό ρόλο αφού αυτοί αποτελούν τους πιο ένθερμους υποστηρικτές των ταλέντων και των ονείρων τους.

Στην καλλιτεχνική έκθεση θα συμμετέχουν και διάφοροι επαγγελματίες καλλιτέχνες από διάφορους κλάδους όπως αυτός της γραφιστικής, της αρχιτεκτονικής κ.ά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο των εγκαταστάσεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στον 2ο όροφο, Βαλαωρίτου 9, την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 18.00.

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406

www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Εκδηλώσεις, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , ,

Δείτε επίσης:

Πανελλήνιες 2017: Νεοελληνική Γλώσσα-Εκθεση – Οι απαντήσεις των θεμάτων Πανελλήνιες 2017: Νεοελληνική Γλώσσα-Εκθεση – Οι απαντήσεις των θεμάτων
Education Festival 2016 «Εκπαίδευση με αξία» Education Festival 2016 «Εκπαίδευση με αξία»
Για το τέλειο βιογραφικό εκπαιδεύονται οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας Για το τέλειο βιογραφικό εκπαιδεύονται οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας
Πολιτισμικό και φιλανθρωπικό το έργο του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας μέσα από την εκδήλωση στη Στοά Μοδιάνο Πολιτισμικό και φιλανθρωπικό το έργο του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας μέσα από την εκδήλωση στη Στοά Μοδιάνο

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube