Με… υψηλές ταχύτητες αλλά και συστήματα ABS «τρέχει» ο τομέας Μηχανολογίας στη Θεσσαλονίκη

mihanologia-1low

Xinis Education Festival 2016

Με… υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης «τρέχει» ο Τομέας Μηχανολογίας και Μεταφορών στη Θεσσαλονίκη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναπτύσσει ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα με τα δωρεάν σεμινάρια στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival 2016», του μεγαλύτερου και πληρέστερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ στην Ευρώπη, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ για όλους τους τομείς σπουδών του.

Οι «Μηχανές εσωτερικής καύσης», τα «Ελαστικά Οχημάτων», τα «Συστήματα ABS» και τα «Κλιματιστικά Οχημάτων» θα απασχολήσουν τους εισηγητές των δωρεάν σεμιναρίων στη Θεσσαλονίκη, που αφορούν τα επαγγέλματα του τομέα Μηχανολογίας και Μεταφορών «Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα των Μεταφορών», «Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας», «Τεχνικού Μηχανοτρονικής» και «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών».

Το δωρεάν σεμινάριο που θα ανοίξει την εβδομάδα της Μηχανολογίας και Μεταφορών στη Θεσσαλονίκη  τη Δευτέρα 13 Ιουνίου με θέμα «Μηχανές εσωτερικής καύσης» και εισηγητή τον μηχανολόγο μηχανικό Κωνσταντίνο Λυκίδη. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 18.00 στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 στη Θεσσαλονίκη.

Η εβδομάδα σεμιναρίων Μηχανολογίας συνεχίζεται την Τρίτη 14 Ιουνίου, με την εκδήλωση να επικεντρώνεται σε μια ομιλία με θέμα τα «Συστήματα ABS», από τη μηχανολόγο Σοφία Κουρκουβέλη, στις 18.00, επίσης στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9.

Θα ακολουθήσουν τα δωρεάν σεμινάρια για τα «Ελαστικά Οχημάτων» και τα «Κλιματιστικά Οχημάτων», στις 15 και στις 16 Ιουνίου αντίστοιχα, με εισηγητές τους Στυλιανό Λυκίδη, Μηχανολόγο, και Θάνο Στεφανή, Μηχανολόγο Οχημάτων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

«Μηχανές εσωτερικής καύσης»

Ημερομηνία: 13 Ιουνίου 2016, 18:00

Τοποθεσία: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Λυκίδης, Μηχανολόγος Μηχανικός

 

«Συστήματα ABS»

Ημερομηνία: 14 Ιούνιου 2016, 18:00

Τοποθεσία: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης

Εισηγήτρια: Σοφία Κουρκουβέλη, Μηχανολόγος

 

«Ελαστικά Οχημάτων»

Ημερομηνία: 15 Ιούνιου 2016, 18:00

Τοποθεσία: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης

Εισηγητής: Στυλιανός Λυκίδης, Μηχανολόγος

 

«Κλιματιστικά Οχημάτων»

Ημερομηνία: 16 Ιουνίου 2016, 18:00

Τοποθεσία: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης

Εισηγητής: Θάνος Στεφανής, Μηχανολόγος Οχημάτων

 

Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Για να συμμετέχετε στα δωρεάν σεμινάρια του Xinis Education Festival 2016 και να αποκτήσετε το V.I.P. PASS με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις μέχρι το τέλος Ιουνίου 2016…

Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass

Για περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια του XinisEducationFestival 2016 επισκεφθείτε τη σελίδα μας ΕΔΩ

mihanologia-2-low

mihanologia-3low

mihanologia-4low

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Εκδηλώσεις, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , ,

Δείτε επίσης:

New Yor College & ΙΕΚ New York – NO more SCHOOL by NYC & INY Thessaloniki! New Yor College & ΙΕΚ New York – NO more SCHOOL by NYC & INY Thessaloniki!
«Στην πασαρέλα… του Ocean Pool Bar» – Δείτε όσα έγιναν στη μεγάλη γιορτή μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη «Στην πασαρέλα… του Ocean Pool Bar» – Δείτε όσα έγιναν στη μεγάλη γιορτή μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη
Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης: 3ο Συμπόσιο Έρευνας και Καινοτομίας Φοιτητών Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης: 3ο Συμπόσιο Έρευνας και Καινοτομίας Φοιτητών
ΑΚΜΗ GRADUATION FASHION SHOW 2017 – Η μόδα γιορτάζει στη Θεσσαλονίκη & στην Αθήνα ΑΚΜΗ GRADUATION FASHION SHOW 2017 – Η μόδα γιορτάζει στη Θεσσαλονίκη & στην Αθήνα

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube