Μαθήματα Decoupage – Αναπαλαίωση επίπλων & άλλων αντικειμένων

DECOUPAGE

1ος κύκλος σεμιναριών
(και για αρχάριους)

Κυριακή 15.5.16, 10.30-12.30

Υλικά για ΔΕΥΤΕΡΟ μάθημα

  • 1 συνθετικό πλακέ πινέλο #18 ή #20
  • 1 χαρτί κουζίνας
  • 1 ψαλίδι
  • Πιατάκια & ποτηράκια πλαστικά (με καλή βάση)
  • 1 ποδιά & γάντια (προαιρετικά)
  • 1 μικρό σεσουάρ

Στο 2ο μάθημα θα διδαχτούμε την τεχνική Decoupage πάνω σε ξύλο.

Το υλικό που θα δουλέψουμε το αγοράζει η καθηγήτρια Ιφιγένεια Κυπραίου.

Κόστος συνάντησης: 15€, το κόστος των υλικών ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται.

Προς διευκόλυνση των συμμετεχόντων, οι μαθητές μπορούν να πληρώσουν ένα μικρό ποσό ανάλογα με την χρήση των κοινών υλικών που κάνουν σε κάθε μάθημα.

Αν κάποιος μαθητής δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στο κόστος των κοινών υλικών, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την κα.Κυπραίου για να φέρει τα δικά του υλικά (Τηλ. 6937-050747).

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής και εξόφληση μέχρι και 2 μέρες πριν την έναρξη κάθε μαθήματος.

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.

Πολυχώρος Εκπαίδευσης FLH, Τ. 213 037 665

[email protected] / Facebook: ΔΙΩΝΗ – DIONI

http://dionisocialservices.wix.com/polyxoros

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ιφιγένεια Κυπραίου

Η Ιφιγένεια Κυπραίου σπούδασε γραφιστική στο Κολέγιο Αθηνών και εργάστηκε για 20 χρόνια στο χώρο των γραφικών τεχνών ως art director και επιμελήτρια πολιτιστικών εκδόσεων, όπως ο Επίλογος με επιμελητή τον Κώστα Γεωργουσόπουλο, το Θεατρικό Μουσείο, τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., το Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών, το Υπουργείο Πολιτισμού κ.λπ.

Συνεργάστηκε με καταξιωμένους καλλιτέχνες των γραμμάτων και των τεχνών, ενώ μέντοράς της διετέλεσε ο εκδότης και συγγραφέας Σπύρος Γαλέος.

Το 2002 και με την αρωγή των εργοδοτών της ανοίγει το δικό της ατελιέ γραφικών τεχνών. Ένα έμφυτο ταλέντο για τις τέχνες που ακολούθησε με πάθος και μεράκι, την ώθησαν να ασχοληθεί και να διδαχθεί πλήθος σεμιναρίων και τεχνικών από καταξιωμένους εικαστικούς και έμπειρους τεχνίτες, με αντικείμενο τις μεικτές τεχνικές, το decoupage, τη ζωγραφική, την κεραμική, το ψηφιδωτό, τη μεταποίηση επίπλων, τη γλυπτική σε πηλό, τις κατασκευές από μέταλλο και κόσμημα, σεμινάρια γάμου & βάπτισης, pappier masser, μπατίκ, ανακύκλωση, κηροπλαστική κ.λπ.

Εξειδικεύτηκε στις μεικτές τεχνικές, στις εφαρμογές της τεχνικής του decoupage και στη μεταποίηση επίπλου & τεχνοτροπίες. Δημιουργεί επάνω στο ξύλο, το μέταλλο και το γυαλί, ενώ ανακυκλώνει αντικείμενα που με την πρώτη ματιά μπορεί να φαίνονται χωρίς καμία χρησιμότητα και τα μεταμορφώνει σε χρήσιμα κομψοτεχνήματα.

Διδάσκει εικαστικές εφαρμογές, εφαρμοσμένες τέχνες και μεταποίηση & τεχνοτροπίες στο έπιπλο, σε καταξιωμένες σχολές του χώρου και μεταφέρει τις γνώσεις της με κέφι και μεράκι στους μαθητές της.

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση, Σεμινάρια Tags: , , , ,

Δείτε επίσης:

ΔΙΩΝΗ Πολυχώρος Εκπαίδευσης «Feels Like Home» – Εισαγωγή στην προσέγγιση της Θετικής Ανατροφής- Σεμινάριο ΔΙΩΝΗ Πολυχώρος Εκπαίδευσης «Feels Like Home» – Εισαγωγή στην προσέγγιση της Θετικής Ανατροφής- Σεμινάριο
ΙΕΚ New York – Σεμινάριο Γαστροπεριπλανήσεις ΙΕΚ New York – Σεμινάριο Γαστροπεριπλανήσεις
Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» Πειραιά: Σεμινάριο Digital Marketing με τον top Digital Specialist Θέμη Μαλτέζο! Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» Πειραιά: Σεμινάριο Digital Marketing με τον top Digital Specialist Θέμη Μαλτέζο!
Ο Τομέας Υγείας – IEK New York, διοργάνωσε με επιτυχία το σεμινάριο με τίτλο «Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ – ΑΡΩΓΗ & EUROMEDICA» Ο Τομέας Υγείας – IEK New York, διοργάνωσε με επιτυχία το σεμινάριο με τίτλο «Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ – ΑΡΩΓΗ & EUROMEDICA»

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube