Βράβευση για το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στα Education Business Awards 2016

20160421163433-cc37e907-me

Σημαντική διάκριση απέσπασε το ιδιωτικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολή Χατζήβεη στα Education Business Awards 2016, ξεχωρίζοντας στον τομέα του Human Resources από άλλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς. To σχολείο κατέθεσε στην υποψηφιότητά του την πρόταση Positive Team Effect, περιγράφοντας το εργασιακό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί στο σχολείο και κερδίζοντας τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής!

Σύμφωνα με την πρόταση που κατατέθηκε  “βασική επιδίωξη του σχολείου είναι η διαμόρφωση ενός καλού εργασιακού περιβάλλοντος για τους εκπαιδευτικούς, που να μεριμνά για τις ανάγκες τους, αλλά και να αξιοποιεί τα δικά τους ταλέντα και κλίσεις. Έτσι οι άνθρωποι νιώθουν ότι μπορούν να συνεισφέρουν στο όραμα του σχολείου και όχι απλά να ακολουθούν οδηγίες για το πώς να εφαρμόσουν έτοιμα προγράμματα και κλειστές αποφάσεις. Το δικό τους όραμα, οι σκέψεις γίνονται μονοπάτι για τον εμπλουτισμό και τη χάραξη του συλλογικού οράματος της Σχολής Χατζήβεη.

Σε αυτό το σχολικό περιβάλλον, όπου διδάσκεται με το παράδειγμα στους μαθητές το συλλογικό πνεύμα, η ομαδικότητα και η συνεργασία, εφαρμόζονται συλλογικά, πρωτοπόρες εκπαιδευτικές μέθοδοι που αναδεικνύουν, καλλιεργούν και αξιοποιούν όλες τις δημιουργικές κλίσεις των μαθητών!

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , , ,

Δείτε επίσης:

Τεράστια αναγνώριση για το Marketing Club! Τεράστια αναγνώριση για το Marketing Club!
Σχολή Χατζήβεη: EDUCATION CAFE «Σκεψεδάκια Χριστουγεννιάτικα» Σχολή Χατζήβεη: EDUCATION CAFE «Σκεψεδάκια Χριστουγεννιάτικα»
Ο δήμαρχος Αλίμου, κ. Ανδρέας Κονδύλης, βραβεύτηκε από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Ο δήμαρχος Αλίμου, κ. Ανδρέας Κονδύλης, βραβεύτηκε από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Σχολή Χατζήβεη: ΓΟΝΕΩΝ CAFE – Παιδιά και Διατροφή: «Τρέφομαι Σωστά, Λειτουργώ Αποδοτικά!» Σχολή Χατζήβεη: ΓΟΝΕΩΝ CAFE – Παιδιά και Διατροφή: «Τρέφομαι Σωστά, Λειτουργώ Αποδοτικά!»

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube