Δύο Βραβεία για τη θεατρική ομάδα του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Η βραβευμένη ομάδα του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Η βραβευμένη ομάδα του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός «Μαθαίνοντας την Επιστήμη μέσα από το θέατρο».

Η θεατρική ομάδα του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» κατάφερε να  ενθουσιάσει το κοινό και την κριτική επιτροπή στο πρωτότυπο σενάριο του χημικού κ. Δημήτρη Γαβριήλ, στο έργο «Χημεία και Τέρατα».

Για άλλη μια φορά το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» ξεχώρισε κερδίζοντας το βραβείο καλύτερης συνολικής παρουσίασης καθώς και το βραβείο της καλύτερης μουσικής επένδυσης.

Το έργο σκηνοθέτησε και χορογράφησε η θεατρολόγος κ. Πέννυ Γραικού και την μουσική επιμελήθηκε ο βιολόγος κ. Δημήτρης Καρατζάς.

Η Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Κολεγίου έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στους μαθητές και τους συναδέλφους  βεβαιώνοντας  πως η αγάπη, η δημιουργικότητα και η ομαδικότητα θα συνεχίσουν να αποφέρουν καρπούς.

Στιγμιότυπο από τον Διαγωνισμό «Μαθαίνοντας την Επιστήμη μέσα από το θέατρο»

Στιγμιότυπο από τον Διαγωνισμό «Μαθαίνοντας την Επιστήμη μέσα από το θέατρο»

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , ,

Δείτε επίσης:

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»  στην κορυφή των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017! Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» στην κορυφή των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017!
Πανελλαδικές 2017 – Για άλλη μια χρονιά το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» στην κορυφή των Πανελληνίων Εξετάσεων Πανελλαδικές 2017 – Για άλλη μια χρονιά το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» στην κορυφή των Πανελληνίων Εξετάσεων
«Animal Farm» από το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» «Animal Farm» από το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»
Ας παίξουμε ξανά! – Εκπαιδευτικό Project του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» Ας παίξουμε ξανά! – Εκπαιδευτικό Project του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube