Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Το μοναδικό ΙΕΚ που συμμετέχει στην έκθεση Estetica Greece 2016!

estetica

Ο Τομέας Ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, ως πρωτοπόρος στο χώρο της ελληνικής ιδιωτικής εκπαίδευσης, θα συμμετέχει στην πολυαναμενόμενη έκθεση ομορφιάς «Estetica Greece 2016». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, στα Κοίλα Κοζάνης, από την Πέμπτη 14 έως την Κυριακή 17 Απριλίου!

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα γίνει παρουσίαση όλων των ταχύρυθμων & ολοκληρωμένων προγραμμάτων ομορφιάς του Τομέα Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για το πρόγραμμα σπουδών που τους ενδιαφέρει & να επωφεληθούν από προνομιακά δίδακτρα και δωρεάν προγράμματα τα οποία θα ισχύουν αποκλειστικά για τις ημέρες της έκθεσης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του περιπτέρου του, να συμμετάσχουν στον Μεγάλο Διαγωνισμό Υποτροφιών, που θα κληρώσει ολικές υποτροφίες για τα προγράμματα Ομορφιάς, Κομμωτικής, Tattoo και Εναλλακτικών Θεραπειών.

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ. 2310552406

www.iek-xini.edu.gr | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Εκδηλώσεις, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , , ,

Δείτε επίσης:

Πανελλήνιες 2017: Νεοελληνική Γλώσσα-Εκθεση – Οι απαντήσεις των θεμάτων Πανελλήνιες 2017: Νεοελληνική Γλώσσα-Εκθεση – Οι απαντήσεις των θεμάτων
De Stijl Varosi Studies – Κέντρα Διά Βίου Μάθησης De Stijl Varosi Studies – Κέντρα Διά Βίου Μάθησης
Education Festival 2016 «Εκπαίδευση με αξία» Education Festival 2016 «Εκπαίδευση με αξία»
Σπούδασε Προπονητική στα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ και ο επαγγελματικός «στίβος» σε περιμένει Σπούδασε Προπονητική στα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ και ο επαγγελματικός «στίβος» σε περιμένει

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube