Ο Δρ. Ι. Χατζηζήσης του Harvard University στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

1

Ένας από τους κορυφαίους καρδιολόγους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, ο οποίος έχει βραβευτεί από την Αμερικάνικη και την Ευρωπαϊκή καρδιολογική εταιρεία και σήμερα κατέχει τη θέση του Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Harvard, ο Έλληνας Δρ. Ιωάννης Χατζηζήσης, συμμετείχε μέσω σύνδεσης Skype, ως εισηγητής στο σεμινάριο: «Αθηροσκλήρωση / Πρόληψη από εμφράγματα», που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2016.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ανέλυσε το project πρόληψης εμφράγματος, στο οποίο αυτός και η ομάδα του εργάζονται, και μίλησε για τη προσωπική του πορεία από φοιτητής Ιατρικής στη Θεσσαλονίκη, μέχρι τη θέση του Καθηγητή σε έναν από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος το τετράπτυχο της επιτυχίας είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είναι:

«ΑΡΙΣΤΕΙΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Με αυτές τις αξίες ο άνθρωπος μπορεί να πετύχει τους στόχους του και να προοδεύσει. Η Ελλάδα υστερεί σε αυτούς τους Τομείς, αλλά παράλληλα έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει κατά πολύ την κατάσταση της, εφόσον αρχίσει να τα εφαρμόζει».

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, βράβευσε τον Δρ. Χατζηζήση με τιμητική πλακέτα για το έργο του στο χώρο της Υγείας. Την πλακέτα είχε λάβει ήδη στα χέρια του λίγες ημέρες πριν και όπως εκμυστηρεύτηκε στο ακροατήριο κοσμεί ήδη το γραφείο του στο Πανεπιστήμιο.

Για να συμμετέχετε στα δωρεάν σεμινάρια του Xinis Education Festival 2016 και να αποκτήσετε το V.I.P. PASS με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass

Για περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια του Xinis Education Festival 2016 επισκεφθείτε τη σελίδα μας ΕΔΩ

3

4

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Εκδηλώσεις, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , ,

Δείτε επίσης:

«Καλώς ήλθατε στην Τουρτοχώρα» των σπουδαστριών Παιδαγωγικού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας «Καλώς ήλθατε στην Τουρτοχώρα» των σπουδαστριών Παιδαγωγικού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας
Ημέρα Καριέρας Παιδαγωγικών από το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας Ημέρα Καριέρας Παιδαγωγικών από το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας
Ο Τρύφων Σαμαράς στο περίπτερο του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στην έκθεση “Estetica Greece 2016” Ο Τρύφων Σαμαράς στο περίπτερο του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στην έκθεση “Estetica Greece 2016”
Χιλιάδες Θεσσαλονικείς συμμετείχαν στην ενημερωτική εκδήλωση Υγείας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας Χιλιάδες Θεσσαλονικείς συμμετείχαν στην ενημερωτική εκδήλωση Υγείας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube