1οι Φιλολογικοί Αγώνες Mαθητών Γυμνασίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»

1η σειρά: Σταυρούλα Κανελλοπούλου (Πρόεδρος του Συμβουλίου Λασαλιανής Εκπαιδευτικής Αποστολής Ελλάδας), Γιώργος Δρογκούλας (Φιλόλογος), Γιώργος Σικαλίδης (Διευθυντής του Λυκείου),          2η σειρά: Μαρία Γκιρτζή (πτυχιούχος αρχαιολογίας του Α.Π.Θ. και Διδάκτορας του Παν/μίου του Birmingham), Γεωργία  Τσιφτελίδου (Φιλόλογος), Νατάσσα Ιωαννίδου (Φιλόλογος), Έλενα Ζαφειριάδου (Διευθύντρια του Γυμνασίου), Γιάννης Παπαδόπουλος (Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»)

1η σειρά: Σταυρούλα Κανελλοπούλου (Πρόεδρος του Συμβουλίου Λασαλιανής Εκπαιδευτικής Αποστολής Ελλάδας), Γιώργος Δρογκούλας (Φιλόλογος), Γιώργος Σικαλίδης (Διευθυντής του Λυκείου), 2η σειρά: Μαρία Γκιρτζή (πτυχιούχος αρχαιολογίας του Α.Π.Θ. και Διδάκτορας του Παν/μίου του Birmingham), Γεωργία Τσιφτελίδου (Φιλόλογος), Νατάσσα Ιωαννίδου (Φιλόλογος), Έλενα Ζαφειριάδου (Διευθύντρια του Γυμνασίου), Γιάννης Παπαδόπουλος (Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»)

70 μαθητές από 17 σχολεία – δημόσια και ιδιωτικά –  της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ταξίδεψαν «στα μονοπάτια της Ιστορίας & των λέξεων» σε μια πραγματική γιορτή γνώσης & αναζήτησης, το Σάββατο, 2 Απριλίου 2016, στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», παρουσία της Σχολικής Συμβούλου Φιλολόγων των σχολείων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, κ. Μαρίας Ευσταθίου και της κ. Μαρίας Γκιρτζή, πτυχιούχου αρχαιολογίας του Α.Π.Θ. και διδάκτορα του Παν/μίου του Birmingham.

Στους τρεις Φιλολογικούς Αγώνες –Ιστορίας, Ορθογραφίας και Ετυμολογίας- οι μαθητές που συμμετείχαν δοκίμασαν τις δυνάμεις τους, αλλά κυρίως τόλμησαν να αναμετρηθούν με το «μέγεθος» της Ιστορίας και της Γλώσσας μας! Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με τους «πρώτους των πρώτων» να ξεχωρίζουν, κερδίζοντας από ένα TABLET.

Νατάσσα Ιωαννίδου (Φιλόλογος) και η Μαρία Ευσταθίου (Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων των σχολείων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης) με τους βραβευμένους μαθητές

Νατάσσα Ιωαννίδου (Φιλόλογος) και η Μαρία Ευσταθίου (Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων των σχολείων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης) με τους βραβευμένους μαθητές

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Εκδηλώσεις, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , ,

Δείτε επίσης:

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»  στην κορυφή των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017! Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» στην κορυφή των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017!
Πανελλαδικές 2017 – Για άλλη μια χρονιά το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» στην κορυφή των Πανελληνίων Εξετάσεων Πανελλαδικές 2017 – Για άλλη μια χρονιά το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» στην κορυφή των Πανελληνίων Εξετάσεων
«Animal Farm» από το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» «Animal Farm» από το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»
Ας παίξουμε ξανά! – Εκπαιδευτικό Project του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» Ας παίξουμε ξανά! – Εκπαιδευτικό Project του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube