Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 5ο Συνέδριο Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας

dimarxos

«Είναι χρέος μας να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες, νέες δυνατότητες, για να μπορέσουμε να  δώσουμε αν μη τι άλλο, και ευκαιρίες στα νέα παιδιά», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γεώργιος Παπανικολάου κατά το χαιρετισμό του στο 5ο συνέδριο Τουρισμού που διοργάνωσε το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, με θέμα «CITYBRANDING: Οι προοπτικές της Αθηναϊκής Ριβιέρας».

Από πλευράς του, ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Σοφοκλής Ξυνής, τόνισε πως στόχος του συνεδρίου είναι να ενεργοποιηθούν οι φορείς της περιοχής, ώστε να βγει μια κοινή γραμμή και να ληφθούν οι κατάλληλες πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη της αθηναϊκής ριβιέρας.

«Η δική μας προσφορά είναι να κάνουμε έρευνες, μελέτες, και να βοηθήσουν σε αυτό το project οι χιλιάδες σπουδαστές μας, διότι ο εθελοντισμός και σε αυτόν τον τομέα είναι σημαντικός».

Το 5ο Συνέδριο Τουρισμού πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Γλυφάδας και με την υποστήριξη του MediterraneanCollege στο Δημαρχιακό Μέγαρο, την Τετάρτη 9 Μαρτίου, στο πλαίσιο του XINISEDUCATIONFESTIVAL 2016, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Μεταξύ των σπουδαστών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και επιφανών προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού κόσμου, βρέθηκαν οι κυρίες Βάνα Μπάρμπα και Μπέσσυ Αργυράκη.

INFO:  ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

xinis

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Εκδηλώσεις, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: ,

Δείτε επίσης:

Καταλυτικά τα συμπεράσματα του 5ου Συνεδρίου Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας για την Αθηναϊκή Ριβιέρα Καταλυτικά τα συμπεράσματα του 5ου Συνεδρίου Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας για την Αθηναϊκή Ριβιέρα
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Ο Τομέας Μηχανολογίας «πατάει γκάζι» στο Athens Scooter Moto Festival 2016 ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Ο Τομέας Μηχανολογίας «πατάει γκάζι» στο Athens Scooter Moto Festival 2016
«New Year – New Career» στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας για εγγραφές Φεβρουαρίου με μοναδικά προνόμια! «New Year – New Career» στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας για εγγραφές Φεβρουαρίου με μοναδικά προνόμια!
Στην Έκθεση «DigitalRevolution» οι σπουδαστές Πληροφορικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας Στην Έκθεση «DigitalRevolution» οι σπουδαστές Πληροφορικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube