«Στα μονοπάτια… της ιστορίας & των λέξεων!» 1οι Φιλολογικοί Αγώνες Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

WEB_FilologikoiAgwnes_Poster_2015

Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» προκηρύσσει, για τη σχολική χρονιά 2015-2016, τρεις (3) Διαγωνισμούς γνώσεων για μαθητές από όλες τις τάξεις του Γυμνασίου (ένας διαγωνισμός για κάθε τάξη) για όλους τους μαθητές Γυμνασίων, Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολείων, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο διαγωνισμός διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να δώσει ερεθίσματα και κίνητρα στους μαθητές να εντρυφήσουν στη διδαχθείσα ύλη και σε ουσιώδεις γνώσεις βασικών μαθήματων, αλλά και να αναζητήσουν μόνοι τους περαιτέρω στοιχεία, στοχεύοντας στη βαθύτερη και ουσιαστική καλλιέργεια.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο, 2 Απριλίου 2016, στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου – Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» στα Πεύκα Θεσσαλονίκης. Ο νικητής του κάθε διαγωνισμού θα κερδίσει ένα TABLET, ενώ έπαινοι θα διανεμηθούν στους πέντε συμμετέχοντες στην τελική φάση κάθε διαγωνισμού και όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Κάθε σχολείο που ενδιαφέρεται οφείλει να συμπληρώσει και να υποβάλει ηλεκτρονικά την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ που είναι αναρτημένη στη διεύθυνση http://www.gymlyk.delasalle.gr μέχρι τις 29/1/2016.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2310 673252 (εσωτερικό 11) με τους υπεύθυνους των Διαγωνισμών.

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Εκδηλώσεις, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , ,

Δείτε επίσης:

Έξι βραβεία για το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» World Leaders in Debate Έξι βραβεία για το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» World Leaders in Debate
Φεστιβάλ Επιστημών και Τεχνολογίας με τίτλο: «De La Salle Science Festival» & Open Day στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» Φεστιβάλ Επιστημών και Τεχνολογίας με τίτλο: «De La Salle Science Festival» & Open Day στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»
Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»: Journée de Souvenir 2017 Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»: Journée de Souvenir 2017
Art Bazaar του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» Art Bazaar του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube