Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ – Σεμινάρια «Πώς να» Νοεμβρίου – Believe in You

AFISA A3

Το Believe in You, μία πρωτοβουλία του ηλεκτρονικού περιοδικού flowmagazine.gr που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας και την ενδυνάμωση των ανθρώπων μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων και workshops, ολοκληρώνει το πρόγραμμα «Πώς να» με ένα νέο κύκλο σεμιναρίων το μήνα Δεκέμβριο. Τα θέματα, αυτή τη φορά, σχετίζονται με την αυτοβελτίωση.

Για όσους δε γνωρίζουν, πρόκειται για ένα κύκλο σεμιναρίων σχεδιασμένα έτσι ώστε να απαντήσουν στο ερώτημα “πώς να” και να δώσουν πρακτικά εφαρμόσιμες λύσεις τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή.

Ο κύκλος περιλαμβάνει τέσσερα σεμινάρια με θέματα: «Πώς να διαχειρίζεστε τη διαφορετικότητα», «Πώς να αναπτύξετε ηγετικές ικανότητες», «Πώς να κόψετε τις κακές σας συνήθειες» και «Πώς να διαχειρίζεστε τις συγκρούσεις».

Εισηγήτρια των σεμιναρίων θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη απόγευμα στο χώρο του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ και η συμμετοχή γίνεται με χρηματικό αντίτιμο.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μάθει περισσότερα, καθώς και να δηλώσει συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.flowmagazine.gr/believeinyouworkshops15

 

pos_na_dekemvriou_sunoliki_eikona

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση, Σεμινάρια Tags: , ,

Δείτε επίσης:

Believe In You: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ικανοτήτων Επικοινωνίας Believe In You: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ικανοτήτων Επικοινωνίας
Σεμινάρια Believe In You: Επικοινωνία στον έρωτα Σεμινάρια Believe In You: Επικοινωνία στον έρωτα
Life Skills Training program:  Αλλαγή ώρας και νέα Χριστουγεννιάτικη προσφορά! Life Skills Training program: Αλλαγή ώρας και νέα Χριστουγεννιάτικη προσφορά!
Believe in You: Συναισθηματική Νοημοσύνη και Θετική Σκέψη Believe in You: Συναισθηματική Νοημοσύνη και Θετική Σκέψη

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube