Βράβευση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ από την Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης!

DSC04980

Ο 4οςΔιεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, με πρωτοφανή επιτυχία και ανταπόκριση από τους χιλιάδες δρομείς, οι οποίοι παρά την καταρρακτώδη βροχή, έδωσαν το δυναμικό παρόν.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, έχοντας ως οδηγό της φράση:

«Η εκπαίδευση είναι ένας Μαραθώνιος!»

και με σαφή προσανατολισμό στη διασύνδεση της εκπαίδευσης και του αθλητισμού, ως Επίσημος Υποστηρικτής Εκπαίδευσης συμμετείχεστον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης , με την ομάδα τρεξίματος XINISRUNNERS , στηρίζοντας ενεργά τις παράλληλες κοινωνικές και πολιτιστικές του δράσειςτης διοργάνωσης.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ημιμαραθωνίου, θέλοντας να τιμήσει τους συντελεστές, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς της διοργάνωσης, πραγματοποίησε την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2015 τελετή βράβευσης, στο ξενοδοχείο GrandHotel στη Θεσσαλονίκη.

Η συνεργασία με τον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, αποτελεί μια ακόμα κορυφαία «συμμαχία» του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, στον αγώνα για τη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

 

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406

www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

 

DSC04970

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , ,

Δείτε επίσης:

Τεράστια αναγνώριση για το Marketing Club! Τεράστια αναγνώριση για το Marketing Club!
Ο δήμαρχος Αλίμου, κ. Ανδρέας Κονδύλης, βραβεύτηκε από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Ο δήμαρχος Αλίμου, κ. Ανδρέας Κονδύλης, βραβεύτηκε από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Βράβευση του Προέδρου του Ομίλου ΑΚΜΗ κ. Κωνσταντίνου Ροδόπουλου από την UNESCO Πειραιώς και Νήσων Βράβευση του Προέδρου του Ομίλου ΑΚΜΗ κ. Κωνσταντίνου Ροδόπουλου από την UNESCO Πειραιώς και Νήσων
EDUCATION BUSINESS AWARDS 2016 ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ EDUCATION BUSINESS AWARDS 2016 ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube