Ένας μήνας γεμάτος επιλογές! Κατοχύρωσε σήμερα τη συμμετοχή σου στα νέα τμήματα των σεμιναρίων του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ & κάνε το χόμπι σου επάγγελμα!

afisaCORPORATE

Εάν είσαι και εσύ ένας από αυτούς που θέλουν να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα και ακόμα δεν το έχεις αποφασίσει, το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1, σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου.

Ένας μήνας με συνεχείς ενάρξεις προγραμμάτων επαγγελματικής εξειδίκευσης, που θα σε βοηθήσουν να σταδιοδρομήσεις στο επάγγελμα που εσύ έχεις επιλέξει!

Αναλυτικά οι ενάρξεις:

Δευτέρα 02.11

 1. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
  • Το σεμινάριο αφορά τη φωτογραφική λήψη και γενικά την τέχνη της φωτογραφίας και τις τεχνικές της και έχει στόχο τη μελέτη και την εξάσκηση φωτογραφίας και όλων των παραμέτρων που αφορούν τον σύγχρονο εξοπλισμό και την εξάσκηση της σύγχρονης ψηφιακής φωτογραφίας.

 

 1. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
  • Ο Ειδικός στο Επαγγελματικό Μακιγιάζ, πέραν των απαραίτητων γνώσεων και εφαρμογών σχετικά με θέματα αισθητικής, διαθέτει δημιουργικές δεξιότητες που αγγίζουν τα όρια της τέχνης.

Δευτέρα 09.11

 1. ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
  • Το σεμινάριο αφορά την εκμάθηση των υλικών και του τρόπου εφαρμογής τους με ασφάλεια, προκειμένου να σχεδιαστούν τα φρύδια, το περίγραμμα των ματιών και των χειλιών, καθώς και το μόνιμο ρουζ.

Τετάρτη 18.11

 1. BARISTA – BARTENDER
  • Στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση του σπουδαστή στο βασικό επίπεδο παρασκευής ροφημάτων και cocktails, προκειμένου με την ολοκλήρωση των σπουδών του να ενταχθεί άμεσα στην αγορά εργασίας.

Δευτέρα 23.11

 1. MANICURE – PEDICURE
  • Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα διδαχθούν τα πάντα σχετικά με την ανατομία και τη φυσιολογία του φυσικού νυχιού την ασφαλή χρήση τροχού, θέματα υγιεινής και ασφάλειας καθώς και αποστείρωσης.

Πέμπτη 26.11

 1. ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣΤΙΞΙΑ
  • Στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση στον τρόπο κάλυψης δερματικών προβλημάτων και ατελειών ή δημιουργίας δερματικών δομών για την διόρθωση και αποκατάσταση της εμφάνισης.

Παρασκευή 27.11

 1. TATTOO (ΔΕΡΜΑΤΟΣΤΙΞΙΑ)
  • Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα εκπαιδευτούν στην διακοσμητική δερματοστιξία (τατουάζ), τις βασικές αρχές για ασφαλή εφαρμογή και τον τρόπο προσέγγισης των μέχρι τώρα γνωστών tattoo styles.

Σάββατο 28.11

 1. SOMMELIER (ΟΙΝΟΧΟΪΑ)
  • Στόχος του προγράμματος είναι η ξενάγηση στις θεμελιώδεις γνώσεις της οινικής απόλαυσης, από την γεωγραφία του κρασιού και την οινοποίηση, μέχρι τις ποικιλίες, το ταίριασμα με φαγητό, την γευσιγνωσία, το σερβίρισμα κοκ.

Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε αποφοίτους Γυμνασίου, Λυκείου & ΕΠΑΛ, αποφοίτους ΙΕΚ και ΤΕΙ, άνεργους, αλλά και σε εργαζόμενους για επιπλέον επαγγελματική εξειδίκευση.

Τα παραπάνω προγράμματα πραγματοποιούνται στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, με εισηγητές εξειδικευμένους και καταξιωμένους επαγγελματίες. Το πτυχίο που παρέχει το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ είναι πλήρως αναγνωρισμένο από την αγορά εργασίας.

Μη χάνεις άλλο χρόνο! Κλείσε σήμερα συνάντηση με έναν εκπαιδευτικό σύμβουλο στο 2310 552406 και κατοχύρωσε τη θέση σου στα εξειδικευμένα προγράμματα του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ!

 

Πληροφορίες – Εγγραφές:

ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΚΔΒΜ1, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ. 2310552406

www.keasxini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/keasxini

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου Tags: ,

Δείτε επίσης:

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: Επιστροφή στα θρανία! ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: Επιστροφή στα θρανία!
«Ιατρική Γενετική» – Εξ αποστάσεως Εξειδικευμένη επιμόρφωση: Έναρξη νέων εγγραφών «Ιατρική Γενετική» – Εξ αποστάσεως Εξειδικευμένη επιμόρφωση: Έναρξη νέων εγγραφών
ΙΙΕΚ New York: Άρχισαν οι εγγραφές στα Νέα Τμήματα Σεπτεμβρίου ΙΙΕΚ New York: Άρχισαν οι εγγραφές στα Νέα Τμήματα Σεπτεμβρίου
ΙΕΚ ΑΚΜΗ “EARLY REGISTRATION PERIOD” – Εγγραφές με 40% μειωμένα δίδακτρα ΙΕΚ ΑΚΜΗ “EARLY REGISTRATION PERIOD” – Εγγραφές με 40% μειωμένα δίδακτρα

 

 

 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube