Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ είναι για 2η χρονιά ο Αποκλειστικός Ευγενικός Υποστηρικτής Εκπαίδευσης του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης

new nyxt marath

Η εκπαίδευση είναι ένας Μαραθώνιος!

Λίγες μέρες έχουν μείνει για την πραγματοποίηση του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, με την Αποκλειστική Ευγενική Υποστήριξη του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.

Με σαφή προσανατολισμό στη διασύνδεση της εκπαίδευσης και του αθλητισμού, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, συμμετέχει στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, με την ομάδα τρεξίματος «XinisRunners», η οποία αποτελείται από τους σπουδαστές, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες του.

Παράλληλα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, όπως έχει αποδείξει επανειλημμένα στην μακρόχρονη διαδρομή του, συνεχώς επιδεικνύει αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Με αφορμή τη συμμετοχή των «XinisRunners» στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, καλέσαμε όλη τη πόλη να δηλώσει συμμετοχή στην ομάδα μας. Τα έσοδα από τις εγγραφές των δρομέων της ομάδας «XinisRunners», θα δοθούν σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Φέτος, προκειμένου να ενισχύσουμε τους νέους ανθρώπους και με στόχο να τους φέρουμε πιο κοντά τους νέους στις αξίες του αθλητισμού, του εθελοντισμού και της εκπαίδευσης, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ ανέλαβε να καλύψει το κόστος συμμετοχής για όλες τις ομαδικές εγγραφές των σχολείων Β΄θμιας Εκπαίδευσης εντάσσοντας τους στην ομάδα «XinisRunners», καθώς και να τους παρέχει τον εξοπλισμό της διοργάνωσης.

Οι συμμετέχοντες, θα παραλάβουν τον εξοπλισμό από το περίπτερο 10 της ΔΕΘ, στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου από τις 10.00 έως τις 19.00 και το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου από τις 10.00 έως τις 13.00.

Η εκπαίδευση είναι ένας Μαραθώνιος… αρκεί να τρέξεις στη σωστή κατεύθυνση!

Πληροφορίες:

IEK ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, T. 2310552406

www.iek-xini.edu.gr | [email protected]| www.facebook.com/iekxinithessaloniki

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , , ,

Δείτε επίσης:

«Ελλάδα, Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης»,  η πρόταση-τομή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ  για διέξοδο από την οικονομική κρίση «Ελλάδα, Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης», η πρόταση-τομή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ για διέξοδο από την οικονομική κρίση
«BELIEVE.»: Η νέα διαφημιστική καμπάνια των ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. Απλά… ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ! «BELIEVE.»: Η νέα διαφημιστική καμπάνια των ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. Απλά… ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ!
MEDITERRANEAN COLLEGE – Αυτή τη φορά εμπιστεύσου τον εαυτό σου! MEDITERRANEAN COLLEGE – Αυτή τη φορά εμπιστεύσου τον εαυτό σου!
«Believe.» – Σπουδές Υγείας στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ «Believe.» – Σπουδές Υγείας στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube