Μεγάλος Διαγωνισμός Υποτροφιών από τα Today’s Delicious Stores – Todaylicious & τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ

Todaylicious

Φέτος το καλοκαίρι ανανεώθηκε το ραντεβού της γεύσης με την εκπαίδευση αφού τα καταστήματα today’s delicious stores και todaylicious για δεύτερη φορά διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό υποτροφιών σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ!

O διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 26 Αυγούστου έως και τις 20 Σεπτεμβρίου και θα αναδείξει 57 τυχερούς οι οποίοι θα κερδίσουν υποτροφίες σπουδών συνολικής αξίας 77.150€, για το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, το Mediterranean College, το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΚΔΒΜ 1 και το Carierra Business & Computing School ΚΔΒΜ 2, του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι επισκέπτονται τα 25 καταστήματα today’s delicious stores και τα 33 καταστήματα todaylicious σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Κατερίνη, Ιωάννινα, Σέρρες, Μουδανιά και Κομοτηνή, οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Οι διαγωνιζόμενοι, με κάθε αγορά τους θα παραλαμβάνουν το ειδικό κουπόνι συμμετοχής το οποίο και θα ρίχνουν στην αντίστοιχη κάλπη που υπάρχει σε κάθε κατάστημα.

Η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2015, στις 19:00, στο κεντρικό κατάστημα todaylicious της Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 57, Λαδάδικα).

Οι υποτροφίες που θα κερδίσουν οι νικητές της μεγάλης κλήρωσης είναι:

  • 2 ετήσιες υποτροφίες σπουδών στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αξίας 4.100€ έκαστη
  • 19 εξάμηνες υποτροφίες σπουδών στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αξίας 2.050€ έκαστη
  • 15 υποτροφίες σπουδών στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, αξίας 900€ έκαστη
  • 15 υποτροφίες σπουδών στο Carierra Business & Computing School, αξίας 1.000€ έκαστη
  • 4 επιδοτήσεις διδάκτρων, αξίας 1.500€ έκαστη, για σπουδές στα  προπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Mediterranean College

Κερδισμένοι από τον μεγάλο διαγωνισμό υποτροφιών δεν βγαίνουν μόνο οι νικητές της κλήρωσης αλλά όλοι οι συμμετέχοντες, αφού ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ θα προσφέρει σε όλους όσους συμπληρώσουν το κουπόνι του διαγωνισμού 25% επιδότηση διδάκτρων για σπουδές σε οποιονδήποτε φορέα του.

Μη χάνεις στιγμή, πάρε μέρος και εσύ!

Περισσότερες πληροφορίες:

www.iek-xini.edu.gr | www.facebook.com/todaylicious | www.facebook.com/todaysdeliciousstores

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση, Υποτροφίες Tags: , ,

Δείτε επίσης:

Μεγάλος διαγωνισμός υποτροφιών με έπαθλό έναν φορητό υπολογιστή από το Mediterranean College Μεγάλος διαγωνισμός υποτροφιών με έπαθλό έναν φορητό υπολογιστή από το Mediterranean College
Μεγάλος διαγωνισμός υποτροφιών από το Mediterranean College Μεγάλος διαγωνισμός υποτροφιών από το Mediterranean College
Mediterranean College: Τα likes σου έχουν αξία! Είσαι social; Κερδίζεις. Mediterranean College: Τα likes σου έχουν αξία! Είσαι social; Κερδίζεις.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ & ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2017 Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ & ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2017

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube