Η Taxiway αναλαμβάνει να σε «φέρει με ασφάλεια» κοντά στην επιτυχία του ΙΕΚ ΞΥΝΗ!

COLLABORATIONS TAXIWAY

Την συμφωνία ακόμα μιας πρωτότυπης αλλά και πολλά υποσχόμενης συνεργασίας ανακοινώνει το ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Η εταιρεία Taxiway διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους TAXI στην Ευρώπη με περισσότερα από 1200 οχήματα, προσαρμοσμένα για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των επιβατών της, όπως τα ειδικά οχήματα μετακίνησης ΑΜΕΑ που διαθέτουν ειδική ράμπα και δυνατότητα μεταφοράς 4 συνοδών, μετακινήσεις εντός Ελλάδος, αλλά και στο εξωτερικό, καθώς και υπηρεσία ασφαλούς μετακίνησης ασυνόδευτων ανηλίκων με ειδικά καθίσματα.

Η σύναψη της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015, μεταξύ του Προέδρου της εταιρείας Taxiway, κυρίου Αθανάσιου Μαυρίδη και του Γενικού Δ/ντη Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κυρίου Άκη Βαλογιάννη.

Οι άξονες στους οποίους θα βασίζεται η συνεργασία είναι η συμμετοχή εργαζομένων της εταιρείας Taxiway ως εισηγητές σε ημερίδες και εκδηλώσεις ΙΕΚ ΞΥΝΗ που άπτονται του αντικειμένου τους, η απασχόληση σπουδαστών και αποφοίτων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ με τη μορφή της πρακτικής άσκησης από την εταιρεία Taxiway, η παροχή μειωμένων κομίστρων για τους σπουδαστές και τους εργαζομένους του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, καθώς και η πραγματοποίηση εξειδικευμένων σεμιναρίων αποκλειστικά για τα μέλη της εταιρείας Taxiway.

Τέλος, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο πλαίσιο της διαρκούς και ουσιαστικής υποστήριξης των συνεργατών του, θα προσφέρει υποτροφίες σπουδών και ειδικές τιμές στα δίδακτρα προς όλους τους εργαζομένους της εταιρείας Taxiway και στα μέλη των οικογενειών τους.

Θέλεις και εσύ να ζήσεις μια ολοκληρωμένη σπουδαστική εμπειρία; Μάθε τώρα πως μπορείς να την αποκτήσεις στο 2310 552406!

 

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη Τ: 2310 552406

www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

 

 

 

Σχολιάστε μέσω Facebook

σχόλια

Powered by Facebook Comments

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Δελτία τύπου, Ιδιωτική Εκπαίδευση Tags: , ,

Δείτε επίσης:

«BELIEVE.»: Η νέα διαφημιστική καμπάνια των ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. Απλά… ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ! «BELIEVE.»: Η νέα διαφημιστική καμπάνια των ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. Απλά… ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ!
«Believe.» – Σπουδές Υγείας στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ «Believe.» – Σπουδές Υγείας στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ
«BELIEVE.» -Σπουδές Παιδαγωγικών στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ «BELIEVE.» -Σπουδές Παιδαγωγικών στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ
«Believe.» – Σπουδές Διοίκησης & Οικονομίας στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ «Believe.» – Σπουδές Διοίκησης & Οικονομίας στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube